Sitaru, APPR: Pare ca D-zeu si-a intors fata catre noi. Speram sa ne echilibram financiar in 2021

Sitaru, APPR: Pare ca D-zeu si-a intors fata catre noi. Speram sa ne echilibram financiar in 2021

 

Nicolae Sitaru, presedintele Asociatiei Producatorilor de Porumb din Romania (APPR) si unul dintre cei mai cunoscuti fermieri de la noi, afirma ca exista premise favorabile pentru ca anul agricol 2021 sa fie cu mult mai bun decat 2020, astfel incat fermierii sa poata sa-si revina financiar, dupa daunele imense produse de seceta de anul trecut. Mai ramane fara doar si poate ca si vremea sa fie de partea agricultorilor.

“Dupa cum vedeti, pare ca pentru anul 201 Dumnezeu a intors fata catre noi, avem un an care incepe sub auspicii bune, un an care incepe cu alta rezerva de apa in sol si cu alte sperante pentru culturile infiintate in toamna lui 2020 si primavara 2021. Speram ca anul acesta pe multi dintre noi pe care anul 2020 ne-a dezechilbrat  sa ne echilibreze din punct de vedere financiar”, a declarat la Ziua Graului Moldova 2021 Nicolae Sitaru,

ZIUA GRAULUI MOLDOVA 2021, eveniment  organizat de APPR – Mandru ca sunt fermier si Asociatia Granarii, in data de 29 iunie 2021, a fost gazduita de Grupul de firme Panifcom. La eveniment au fost prezenti peste 400 de agricultori din zona de Nord – Est si Sud- Est a tarii.

Citeste si Proprietarii Dedeman isi consolideaza afacerile in agricultura. Ultima achizitie din Tulcea

Cu aceasta ocazie, fermierii au putut sa analizeze loturile comparative ale mai multor companii producatoare de cereale paioase, sa se orienteze catre noi solutii privind produsele de protectia plantelor, dar si sa ia contact cu utilajele si echipamentele agricole prezentate de companiile prezente la eveniment.

Citeste si Revolta fermierului Stefan Musca: S-a pus 10 bani la cereale si noi platim 2.000 lei pe azotat. Legumele nu le ia nimeni, iar laptele are pretul de acum 15 ani

Anterior, la inceputul lunii iunie, a fost organizata si Ziua Graului Baragan de catre Asociația Cultivatorilor de Cereale si Plante Tehnice (ACCPT) Ialomita si APPR. Participantii au putut vedea pe platforma infiintata la ferma Telehuz din localitatea Marculesti (Ialomita), evoluția a 42 de soiuri de grau, in conditiile folosirii ultimelor tehnologii din domeniu. 

5 thoughts on “Sitaru, APPR: Pare ca D-zeu si-a intors fata catre noi. Speram sa ne echilibram financiar in 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *