Prognoza meteo pe luna august. Cand se racoreste

Prognoza meteo pe luna august. Cand se racoreste

 

Meteorologii anunta ca vor urma doua saptamani cu temperaturi mai mari decat cele normale, apoi se racoreste. Concret, caldura se mai domoleste abia din saptamana 23 – 30 august, mai ales in nordul si estul tarii, potrivit prognozei pentru luna august.

Daca in perioada 9 – 16 august, regimul pluviometric va fi deficitar in jumatatea vestica a tarii, dar mai ales in regiunile sud-vestice,  in interbalul 6 – 23 august cantitatile de precipitatii vor fi excedentare in jumatatea estica a tarii, dar mai ales in regiunile nord-estice. In saptamana 23 – 30 august, regimul pluviometric va fi in general excedentar, mai ales in regiunle nord-estice si zona Carpatilor Orientali.

Citeste si Tinerii sudanezi muncesc pe campuri in locul romanilor. Mirajul strainatatii

Exceptie vor face regiunile nord-vestice si extremitatea de sud a tarii, unde cantitatile de apa vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

De asemenea, in saptamana 30 august – 6 septembrie, sunt estimate precipitatii excedentare in toate regiunile, dar mai ales zonele montane.

Citeste si EXCLUSIV: Studiul „Top 600+ Cele mai mari Exploatatii Agricole din Romania”, prima analiza extensiva a pietei terenurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *