Fuziune intre Jantzen Development și JD Agro Cocora

Fuziune intre Jantzen Development și JD Agro Cocora

 

Miscari importante pe piata agricola. Jantzen Development și JD Agro Cocora au incheiat un parteneriat de fuzionare pentru a consolida pozitia in piata a companiei JD Agro Cocora, cat și din necesitatea de a gestiona procesele complexe de achizitionare și arendare a terenurilor agricole la nivel intern, putand beneficia astfel in mod direct de expertiza echipei Jantzen Development.

“Atunci cand doua companii partenere impartașesc aceleași valori și misiuni, procesul de fuziune se deruleaza natural, o contopire intr-o singura companie, mai puternica – JD Agro Cocora, cu obiective ambitioase și o sustinere mai ampla a dezvoltarii comunitatilor locale.” a declarat dl. Hans Poulsen, CEO  JD Agro Cocora.

Consolidarea tuturor segmentelor de business se va face sub brandul JD Agro Cocora ceea ce va insemna:

  • peste 60 de angajati
  • + 70 mil Ron cifra de afaceri
  • 3 puncte de lucru : ferma JD Agro Cocora din judetul Ialomita, comuna Cocora, ferma JD Agro Amzacea din judetul Constanta, comuna Amzacea și sediul central JD Agro Cocora din judetul Ilfov, Voluntari
  • 15 000 hectare in exploatare in judetele Ialomita, Constanta și Buzau
  • creșterea productiilor de : grau, porumb, soia, rapita, floarea soarelui și sorg

Jantzen Development – companie specializata in dezvoltarea proiectelor de terenuri agricole, prezenta in Romania din 2006. De-a lungul anilor, compania a investit in peste 18,000 ha de teren agricol, implementand cu succes proiecte de expansiune in zonele Ialomita, Constanta și Calarași.

Citeste si EXCLUSIV: Studiul „Top 600+ Cele mai mari Exploatatii Agricole din Romania”, prima analiza extensiva a pietei terenurilor

JD Agro Cocora este una dintre companiile agricole de top din Romania și are ca obiect principal de activitate cultivarea cerealelor. JD Agro Cocora apartine grupului Romania Farm Invest A/S. Prioritatea companiei este promovarea agriculturii sustenabile care sa asigure hrana sanatoasa pentru populatie, soluri nealterate și sa protejeze mediul inconjurator.

;

2 thoughts on “Fuziune intre Jantzen Development și JD Agro Cocora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *