DN AGRAR GROUP vine pe piata de capital. Obiectiv 2021: sa devina cel mai mare producator de lapte din Romania

DN AGRAR GROUP vine pe piata de capital. Obiectiv 2021: sa devina cel mai mare producator de lapte din Romania

 

Debutul companiei DN AGRAR GROUP pe piata de capital, a fost marcat de ȋncheierea cu succes a plasamentului privat de actiuni, operatiune intermediata de BRK Financial Group, ȋn calitate de consultant autorizat. Prin aceasta operatiune, compania a atras suma de 24.782.465 lei printr-o majorare de capital social, fiind cel mai mare plasament privat de actiuni ȋncheiat ȋn ultimul an ȋn România, datorita valorii tranzactiei. Pasul imediat urmator va fi listarea actiunilor companiei pe piata AeRO administrata de Bursa de Valori Bucuresti, se arata intr-un comunicat al companiei.

“Momentul este unul deosebit de important pentru DN AGRAR GROUP. Dorim sa ne dezvoltam prin intermediul pietei de capital, care ne va da oportunitatea sa facem investitii noi in agribusiness-ul din România. Chiar daca am avut o crestere constanta si stabila de-a lungul ultimilor ani, suntem entuziasti ȋn gasirea de oportunitati noi de crestere si dezvoltare in piata. Cu siguranta, vom fi un emitent atractiv pentru toate tipurile de investitori. De asemenea, suntem ȋncrezatori ȋn evolutia si perspectivele Bursei de Valori Bucuresti si consideram ca succesul datorat plasamentului privat de actiuni, sugereaza un interes ridicat din partea investitorilor pentru sectorul de agribusiness”,  declara Jan Gijsbertus de Boer, manager geenral si actionar DN Agrar.

Citeste si AFIR: Modificari privind depozitarea gunoiului de grajd. Ce submasuri sunt vizate

Obiectivul DN AGRAR GROUP este sa fie la finele anului 2021, cel mai mare producator de lapte de vaca si lider de piata ȋn România, sustin olandezii.

„Pentru realizarea acestui obiectiv, urmarim cresterea companiei prin dezvoltarea de noi ferme si prin achizitii de ferme existente (ferme agricole cu productie vegetala si / sau ferme de productie a laptelui de vaca). Planul nostru este ca la mijlocul lunii septembrie sa iesim public pe piata de capital, cu simbolul de decontare DN, unde vom putea creste alaturi de investitorii nostri. Ȋn aceeasi masura, eforturile noastre sunt concentrate ȋn dezvoltarea regiunilor unde ne desfasuram activitatea, fiind ȋndreptate catre cooperare si buna relationare cu furnizorii locali si alte parti interesate ȋn a creste impreuna”, se mai arati in comunicat.

Citeste si De la “Tanarul fermier”, la ”Noul fermier”. Fondurile nerambursabile vor creste pana la 100.000 de euro

Grupul olandez administreaza peste 12.000 ha de teren agricol in România, unde detine mai multe ferme de vaci cu un efectiv total de circa 10.000 de animale.

Citeste si Ferma de bovine de top in Vaidei (Hunedoara). Modelul olandez

One thought on “DN AGRAR GROUP vine pe piata de capital. Obiectiv 2021: sa devina cel mai mare producator de lapte din Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *