Cooperativa Tara Mea incheie al doilea parteneriat cu un retailer. Dupa Kaufland, acum Cora

Cooperativa Tara Mea incheie al doilea parteneriat cu un retailer. Dupa Kaufland, acum Cora

 

Produsele realizate de membrii Cooperativei Tara Mea pot fi gasite incepand cu luna august si in reteaua Cora. Aceasta este cea de-a doua retea in care brandul 100% romanesc poate fi gasit, primul pas fiind facut in urma cu cinci ani in reteaua Kaufland.

“Este inceputul unui process de expansiune pe care cumparatorii l-au solicitat de mai multa vreme, dar pentru care acum suntem complet pregatiti. Este a doua listare catre mari retaileri pentru Cooperativa Tara Mea si inceputul unei colaborari pe termen lung. Credem cu tarie ca produsele autentice romanesti, direct de la fermieri, trebuie sa fie accesibile in marile magazine, astfel incat publicului din marile orase sa ii fie facilitat accesul catre produse”, a declarat  Florin Burculescu, presedinte Cooperativa Tara Mea.

In prima faza, 30 de produse 100% romanesti, vandute sub sloganul “Din Romania pentru Romania” vor fi prezente in rafturile Cora, pe segmentul produse lactate, oua, mezeluri, fructe si legume. Fiecare dintre produse este autentic romanesc, incepand cu hrana animalelor, pana la procesare, ingrediente si condimente.

Citeste si EXCLUSIV: STUDIU DE PIATA “LEGUME DE SERA SI SOLARII” – 2021

Brandul Tara Mea livreaza, inca din 1996, produse romanesti autentice, de cea mai buna calitate. Cooperativa Tara Mea este cea mai mare cooperativa agricola din Romania si are peste 1.000 de fermieri membri, cu activitati pornind de la cultivarea legumelor, procesarea lactatelor si pana la productia de carne de porc si pasare, produse finite si bacanie.

Tara Mea vinde, in acest moment, peste 300 de tipuri de produse alimentare 100% romanesti, care pot fi achizitionate din magazinele Kaufland si Cora din toata tara.

Citeste si Fonduri de 5.000 euro pentru startup-uri green și solutii de eco-inovare. Bani pentru 16 afaceri din Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *