Vin ninsorile! Vremea in Bucuresti si in tara in perioada 27-29 decembrie 2019!

Vin ninsorile! Vremea in Bucuresti si in tara in perioada 27-29 decembrie 2019!

 

vrIn urmatoarele zile vom avea parte de ninsori, sustine ANM. In Bucuresti, cerul va avea innorari si temporar vor fi precipitatii, cu precadere in a doua parte a zilei de sambata (28 decembrie) si pe parcursul zilei de duminica (29 decembrie). Acestea vor fi la inceput mixte, apoi mai ales sub forma de ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat (viteze la rafala de pana la 25…30 km/h). Valorile de temperatura vor marca o scadere de la o zi la alta. Astfel, maxima de sambata (28 decembrie) va fi de 4…6 grade, iar cea de duminica (29 decembrie) de 1…3 grade. Temperaturile minime vor fi de -2…0 grade.

Citeste si Investitie de 1,5 mil. euro intr-o plantatie de duzi si o fabrica de prelucrare a matasii la Pestisani (Gorj)

Vremea in tara in perioada 27-29 decembrie 2019!

Local si temporar vor fi intensificari ale vantului, cu rafale in general de 45…50 km/h si de peste 60…70 km/h la munte, iar pe parcursul zilei de duminica (29 decembrie) si in sud-est. Temporar in zona montana va ninge, iar local in Transilvania, sudul Moldovei si din a doua parte a zilei de sambata (28 decembrie) si in Muntenia si vestul Dobrogei vor predomina ninsorile si se va depune strat de zapada.

ATENTIONARE METEOROLOGICA! COD GALBEN

In Carpatii Meridionali si de Curbura, iar din dimineata zilei de sambata (28 decembrie) si in cea mai mare parte a Moldovei va ninge, temporar insemnat cantitativ, astfel ca se va depune strat de zapada, local consistent.

Vezi si Modern Agriculture Machines

Vantul va avea intensificari, cu viteze la rafala in general de 50…55 km/h, iar la munte, in special pe creste, vor fi rafale de peste 70…80 km/h, viscolind si spulberand zapada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *