#RomaniaFunctioneaza. La CAI Curtici se munceste intens cu toti cei 500 de oameni

#RomaniaFunctioneaza. La CAI Curtici se munceste intens cu toti cei 500 de oameni

 

MUSCA_RAPITAPe de o parte frica de boala, peste 4 miliarde de oameni blocati, unii mor, altii isi pierd business-urile sau joburile. O mare parte din economie sta. Simultan, de cealalta parte, altii functioneaza la parametrii maximi, criza si situatia de urgenta aducandu-le cresteri de venituri, oportunitati si profit. Dimitrie Musca e dintre cei care ‘duduie’. Ca de obicei. Are deja legenda de ‘Fat Frumos al Integrarii’ in agribusiness-ul Romaniei.

In timpul crizei acest fermier integrator isi demonstreaza din nou abilitatile. Produce de toate, vinde de toate, investeste in multe.

Vazandu-l doua zile la treaba, uneori alaturi de fiul sau Calin Musca, un fermier ultramodern de alt tip, (o sa vorbim cu si despre el in curand), am realizat ca acest Dimitrie Musca e o pasare rara. E in primul rand ‘fermier de oameni’, cu mare stiinta de tinut in tensiune inalta oricati oameni cu care intra permanent in contact.

https://www.youtube.com/watch?v=JKhogGlHxN0&feature=emb_logo

Azi e mai in miezul trebii ca oricand: vorbeste intr-una la telefon, vorbeste cu zeci de oameni care i se perinda in birou, da interviuri on-line, la telefon, si mie in direct, alerga impreuna cu mine si cu altii din ferma in ferma, se cearta cu oficialii incercind sa convinga in favoarea agriculturii, se sfatuieste cu baiatul lui, striga, lauda, calculeaza, injura, rade, conduce masina, din fabrica in fabrica, din holda in holda, iar la sfarsitul zilei de-abia asteapta ziua urmatoare.

Pentru ca toti cei 500 de angajati din holdingul CAI Curtici sunt la treaba. Unii de la ora 3 in fiecare dimineata, pentru ca animalele – cu miile – au regulile lor bine stabilite.

Zicala perioadei de pandemie: Cei 500 de oameni ai nostri lucreza normal.

Citeste si #RomaniaFunctioneaza. Peste 70% din Romania munceste mult

Si ca sa-i insufletesca, la sediul central al holding-ului, la ore fixe, canta o melodie de ceas de turn, si se aud dangate de clopot, de aude tot Curticiul.

Cred ca si prietenii nostrii unguri asculta aceste melodii cu urechea lipita de granita.

Constient si mandru, Dimitrie Musca, cu plete inspicate (dar adolescentine), ii armonizeaza pe toti intr-o singura directie – sa munceasca zi-lumina, 6 zile pe saptamana.

Sa produca mancare cat mai multa si mai buna.

M1
M2M3M4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pe bani buni!

Pentru ca mai urmeaza…

Sursa: FoodBiz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *