#RomaniaFunctioneaza. La Moara Cibinului se munceste in trei schimburi pe zi!

#RomaniaFunctioneaza. La Moara Cibinului se munceste in trei schimburi pe zi!

 

moara cibinIn Moara Cibinului – Sibiu din Grupul Boromir, intra si ies in fiecare an cel putin 100.000 de tone de produse. Astazi, in plina criza si situatie de urgenta, se lucreaza in trei schimburi de peste 150 de oameni zi de zi, comenzile fiind cu peste 30% mai mari decat in perioadele precedente. Directorul general al acestui mastodont de productie, Mircea Ureche, este un conducator cu experienta mare si personalitate particulara. Patriot roman, emigrat de la Valcea la Sibiu in tinerete. Afirma cu tarie ca painea merita un alt loc si un alt discurs public.

Ce spune Mircea Ureche?

– Pretul painii trebuie marit si adus la valoarea lui reala. Pretul corect sporeste calitatea painii.
– Un om mananca paine de aproximativ 25 de lei pe luna. Un alt om plateste acelasi pret pentru un pachet de tigari pe zi!

https://www.youtube.com/watch?v=ZC7t7GpXNl4

– Daca marim cu 50 de bani pretul painii, toata lumea este scandalizata. Dar nimeni nu se mai apleaca sa ridice o moneda de 50 de bani de pe jos.

Citeste si Sprijin cuplat de 5000 euro/ha pentru culturile de legume in spatii protejate!

– Painea este cea care plateste munca intregului lant de productie timp de un an de zile cel putin, pana la momentul in care ea ajunge pe masa omului
– Securitatea alimentara presupune investitii, iar painea de calitate trebuie sa aiba pretul real!

Sursa: FoodBiz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *