#RomaniaFunctioneaza. 15.000 lei net pe ștat la Curtici

#RomaniaFunctioneaza. 15.000 lei net pe ștat la Curtici

 

curtici„Fermierul oamenilor” Dimitrie Musca isi ingrijeste cu mare atentie ceea ce crede el ca face toti banii din lume: capitalul uman. Tot timpul spune ca daca nu ingrijesti oamenii, nu integrezi si nu ai reguli clare nu ajungi in business nicaieri. Pasiunea si priceperea lui in meserie el pare sa nu le puna la socoteala, sunt de la sine intelese. Imi repeta „Mitru” Musca de multe ori cu mandrie implicita: „eu vin din vegetal”. In familia lui au decis ca specialistul viitorului si priceput tare „la animale” este fiul lui Calin. Se pricepe foarte bine si Dimitrie Musca, de aceea ii stralucesc ochii cand vorbeste despre cele peste 1.500 de vaci ale sale altele decat cele 1.600 de vaci ale fiului sau.

Citeste si #RomaniaFunctioneaza. La CAI Curtici se munceste intens cu toti cei 500 de oameni

Seful fermei sale de vaci „deconspira” cat de atenti sunt cu animalele si cat de departe „bat”.

https://www.youtube.com/watch?v=-KthrONIsCE&feature=emb_logo

Vom urmari impreuna in stare de alerta secretele integrarii lui Dimitrie Musca. Dar alerta maxima incepe cum spuneam de la grija fata de oameni.

Este foarte multumit ca in holding-ul pe care il conduce nu exista salarii minime pe economie si ca absolut toate salariile sunt platite „la vedere” pe stat.

I se pare normal sa plateasca pe timpul varfului de activitate un tractorist cu 13.000 de lei net pe stat, iar inginerii sa incaseze 15.000 lei net pe stat. Este bucuros ca are acoperite toate posturile. Toti cei 500 de oameni au multe alte beneficii. Dar cel mai important lucru este legatura care s-a stabilit intre el si oameni. Are aceeasi asistenta din 1987 si multi dintre conducatori sunt impreuna cu el de zeci de ani. Capitalul uman inainte de toate.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=FbXIa4bmSnE&feature=emb_logo

Dar muncesc intens oricat de mult si la orice ora este nevoie. Mulsul vacilor incepe la 3 dimineata, distributia produselor pleaca zilnic la 6 dimineata. In timpul perioadelor de varf de productie vegetala toti incep munca la 6 dimineata si o termina la sfarsitul zilei lumina. In mod normal el vine zilnic, 6 zile pe saptamana la ora 6:50. Se bucura sa-mi spuna: „Nimeni nu intra in unitate dupa mine”

Sursa: FoodBiz

One thought on “#RomaniaFunctioneaza. 15.000 lei net pe ștat la Curtici

  1. bla bal, musca un smenar autentic, unu care a luat cu japca cap curtici cu tot cu oameni, da o fi facut dar din furat, asa ca lasati vrajeala nu il mai periati, cat despre salarii, hai fitii realistii, ne prostiti in fata … dupa ce ca ne dustrus acesc hot pe toti din zona, nu mai distribuiti fake new,

     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *