Peste 400 de agricultori au venit la ZIUA GRAULUI MOLDOVA 2021

Peste 400 de agricultori au venit la ZIUA GRAULUI MOLDOVA 2021

 

Peste 400 de agricultori din zona de Nord – Est si Sud- Est a tarii  au venit la ZIUA GRAULUI MOLDOVA 2021, un eveniment  organizat de APPR – Mandru ca sunt fermier si Asociatia Granarii, in data de 29 iunie 2021, manifestare  gazduita de Grupul de firme Panifcom. Fermierii au putut sa analizeze loturile comparative ale companiilor producatoare de cereale paioase, sa se orienteze catre noi solutii privind produsele de protectia plantelor si sa afle in detaliu utilajele si echipamentele agricole ale companiilor prezente la eveniment.

Fermierii au avut ocazia de a se intalni cu reprezentanti ai companiilor: Soufflet Agro-Romania, Seminte Agricole Itc Seeds, LG Seeds Romania, Lidea Romania, KWS Romania, Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Agricola Fundulea, RWA Raiffeisen Agro Romania, Ciproma SEM si Agrisol Romania – partener solutii fertilizare.

Au mai fost alaturi si companiile: IPSO Agricultura, NETagro, AGRAR TECH, Green Expert, Grain Bags Romania si Biofoc care are ca obiect de activitate fabricarea brichetilor si peletilor din biomasa.

Citeste si Revolta fermierului Stefan Musca: S-a pus 10 bani la cereale si noi platim 2.000 lei pe azotat. Legumele nu le ia nimeni, iar laptele are pretul de acum 15 ani

Partenerul principal a fost Bayer Crop Science Romania, iar parteneri media – Agrostandard News, AgroTV, Cotidianul Agricol, Revista Ferma, Profitul Agricol, Radio Iasi, Revista Fermierului, Surse si Resurse, TeleMoldova Plus, Sens & Contrasens in Agricultura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *