Paul Anghel, ANPC: Nu exista presiune din perspectiva politica si nici din alte părți

Paul Anghel, ANPC: Nu exista presiune din perspectiva politica si nici din alte părți

 

Paul Anghel, director general pentru Control si Supraveghere Piata si Armonizare Europeana, in cadrul Autoritati Nationale pentru Protectia Consumatorului (ANPC) spune ca nu au existat si nici nu exista vreo presiune din partea Guvernului Roman sau a vreunei ambasade straine, iar daca ar fi, nu va ezita sa faca public acest lucru.

In cadrul conferintei Impactul Green Deal si evolutiei retail-ului in Europa Centrala si de Sud Est” din cadrul BucharestFoodSummit.ro, Paul Anghel recunoaste ca in momentul de fata, cu toate sanctiunile acordate, ANPC nu se numara printre preferatii operatorilor economici si nici nu exclude posibilitatea ca acestia sa se fi plans in anumite locuri.

https://www.youtube.com/watch?v=zvyWoQlSCkM

”Presiune din perspectiva politica nu exista, totusi in functie de programul de guvernare exista anumite tendinte care sunt ale guvernul roman si aici nu cred ca a existat un guvern in ultimii 14 ani care sa nu puna in prim plan securitatea si siguranta consumatorului roman. Pot sa fiu martor ca niciunul dintre fostele guverne nu au pus pe locul doi sau trei protectia consumatorului si pe primul plan un anumit interes al vrunui operator economic” declara la  BucharestFoodSummit.ro

Cea de-a patra editie a BucharestFoodSummit, impreuna cu Sponsorul Platinum, Give an Angel, sponsorul Gold, ComputerLand si partenerii precum Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR), Casa de avocatura Biris-Goran, Academia de Studii Economice din Bucuresti (ASE), A.F.R si partenerii media TVRi, Economistul, Agrostandard, Lumea Banilor si multi altii, desfasoara cel mai important eveniment din agribusiness-ul romanesc pentru acest final de an. Debutand in data de 28 octombrie, seria de evenimente a continuat pana pe data de 25 noiembrie.

In acelasi timp, pregatim prima editie a TransylvaniaFoodSummit,  8-10 decembrie 2021. Eveniment care aduna la Cluj actorii principali ai regiuni in agribusiness, productie alimentara, productie bauturi, retail si HoReCa.

FoodIntelForum.ro, Editia a V-a 2022: o platforma de dezbatere pentru subiecte ce tin de integrare, finantare, tehnologie de ultima ora si inovare.

Sursa: FoodBiz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *