OMV Petrom si Auchan Retail Romania au inaugurat prima statie modernizata din reteaua Petrom

OMV Petrom si Auchan Retail Romania au inaugurat prima statie modernizata din reteaua Petrom

 

auchanOMV Petrom, cea mai mare companie integrata de energie din Europa de Sud-Est, a inaugurat prima statie modernizata de carburanti din reteaua Petrom in cadrul unui amplu program de modernizare a intregii retele. Aceasta include culoar rapid de alimentare cu posibilitate de plata cu cardul la pompa! OMV Petrom si Auchan Retail Romania vor investi peste 50 de milioane de euro in total pentru modernizarea celor 400 de statii de alimentare Petrom! Magazinele de proximitate MyAuchan vor inlocui spatiile comerciale existente din statiile Petrom, punand la dispozitia clientilor o oferta de peste 2.500 de produse.

OMV Petrom si Auchan Retail Romania, subsidiara din Romania a Auchan Retail, unul dintre cele mai mari grupuri mondiale de comert alimentar, au inceput integrarea magazinelor de proximitate MyAuchan in statiile de alimentare Petrom. Cele doua companii vor investi peste 50 de milioane de euro pentru modernizarea celor ~400 de statii de alimentare Petrom.

Citeste si Fermierii cu mai putin de 5 ha au un venit mult mai mic decat romanii trimisi in somaj

 

In perioada 2021 – 2024, aproximativ 400 de statii de alimentare din reteaua Petrom amplasate in zone rurale si urbane ale tarii vor fi reamenajate atat la interior, cat si la exterior.

„Printr-un mix unic ce reuneste alimentarea cu combustibil si un comert modern cu produsele necesare zi de zi, completat de o serie de servicii profesioniste atat in-store cat si digitale, respectiv o experienta deosebita, magazinele MyAuchan deschise in statiile Petrom isi propun sa devina un pasaj util, placut si avantajos pentru societatea moderna aflata in permanenta miscare. Inauguram astazi prima statie complet modernizata si ne continuam acest plan ambitios ce presupune remodelari progresive de circa 100 de statii pe an. Suntem bucurosi ca diferenta Auchan va putea ajunge, gratie parteneriatului cu Petrom, in peste 250 de noi localitati“, a declarat Ionut Ardeleanu, director general Auchan Retail Romania.

Va rugam sa sustineti presa independenta – proiectul Agrostandard. O puteti face aici! Multumim!

Magazinele de proximitate MyAuchan vor fi integrate in locul spatiilor comerciale existente din statiile Petrom. Clientii vor gasi pe rafturi peste 2.500 de produse la un raport pret-calitate avantajos, de la alimente premium, incluzand produse gata preparate, cafea proaspata, produse proaspete (fructe si legume, brutarie, lactate) si alte produse de bacanie, pana la produse non-alimentare, precum cosmetice, detergenti, produse pentru bebelusi si accesorii auto.

Despre parteneriatul OMV Petrom – Auchan Retail Romania

Cooperarea dintre OMV Petrom si Auchan Retail Romania, un concept nou pentru piata din Romania, a inceput in anul 2017 cu o faza-pilot in care au fost deschise magazine de proximitate MyAuchan in statii de distributie marca Petrom, atat din zone urbane, cat si in zone rurale din Romania. In aceasta faza, s-a urmarit testarea modelului de afaceri si evaluarea potentialului acestei colaborari.

In februarie 2019, OMV Petrom si Auchan Retail Romania au semnat un Memorandum de Intelegere cu scopul de a analiza extinderea colaborarii intr-un parteneriat de lunga durata. Memorandumul a fost aprobat de Consiliului Concurentei in luna iulie a anului trecut.

In decembrie 2020, OMV Petrom si Auchan Retail Romania aveau deschise 22 magazine de proximitate MyAuchan in statiile de distributie marca Petrom.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *