Noul Profi se extinde in toata tara. Ultima inaugurare, la Savarsin

Noul Profi se extinde in toata tara. Ultima inaugurare, la Savarsin

 

Noul Profi, concept de magazin prezentat pentru prima data publicului in septembrie 2020, se extinde tot mai mult in teritoriu. In data de 15 august, magazinul Profi Loco din Savarsin s-a redeschis in noul format.

“Inaugurarea de astazi, onorata de prezenta Majestati Sale Margareta, custodele coroanei Romaniei, confirma aprecierea de care magazinele noastre se bucura pe tot cuprinsul tarii, precum si faptul ca noul Profi ajunge in tot mai multe localitati rurale, aducand si aici confortul deja obisnuit in marile orase”, a declarat Pawel Musial, directorul general Profi.

Produsele puse in vanzare in noul format Profi fac parte dintr-o gama improspatata fata de cea anterioara, sunt bine luminate, expuse mai vizibil si mai accesibil, produsele locale fiind mult mai bine reprezentate pentru a le oferi localnicilor gusturile lor preferate, se arata intr-un comunicat al retailerului.

Citeste si Fructe si legume romanesti de la Profi sub marca “Proaspete de la noi”

In noua sa forma, cu o ambianta placuta, primitoare si colorit relaxant, magazinul din Savarsin s-a innoit cu o zona FiiGO cu produse preambalate si panificatie coapta in magazin, dar si cu un spatiu coffee corner cu  hot-dog, grilluri, pizza, fresh-uri de fructe, cafea si prajituri, alaturi de celelalte produse familiare clientilor magazinelor Profi loco.

Profi isi desfasoara activitatea exclusiv in Romania si isi are sediul central la Timisoara. Deciziile sale se iau in totalitate in tara, de catre un management aproape integral romanesc, ceea ce contribuie semnificativ la succesul acestei retele care se mandreste cu faptul ca este romaneasca.

Programul Proaspete de la noi

Produsele pe care le pune in vanzare provin in proportie de peste 93% de la furnizori din Romania, iar prin programul Proaspete de la noi sustine agricultura acestei tari si deschide larg accesul productiei de calitate a fermierilor locali catre cei peste un milion de clienti care isi fac zi de zi cumparaturile la Profi.

Specialistii agronomi din Profi ofera consultanta fermierilor inscrisi in acest program, si informatii valoroase cu privire la ceea ce isi doresc cumparatorii.

Citeste si Cum functioneaza relatia producator-retailer. Legumicultor din Baleni (Dambovita) despre parteneriatul cu marketul: Am vrut sa am stabilitate

Prin deplasari in teren si prin teste de laborator ei se asigura ca fermierii respecta intocmai ciclurile de productie si ca aplica ingrasamintele in cantitatile recomandate. Astfel produsele au o calitatea exceptionala si siguranta alimentara este garantata. La randul lor, cei peste 90 de fermieri inscrisi actualmente in program au siguranta ca recoltele lor sunt achizitionate integral si isi pot planifica o crestere constanta a afacerilor.

Cu peste 25.000 de angajati in 675 de localitati si aproape 1500 de magazine, dintre care peste 400 sunt magazine rurale Profi loco, Profi este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geoografica din Romania si cel mai mare angajator privat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *