Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, aduce ministrii Agriculturii din Europa la Bucuresti

Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, aduce ministrii Agriculturii din Europa la Bucuresti

 

“Este nevoie de internationalizarea problemelor agriculturii romanesti si acasa”.

Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, care este prezent în perioada 12-13 decembrie la Bruxelles, invita ministrii Agriculturii din statele din Europa la Bucuresti la cea de-a cincea editie a FoodIntelForum 2022, 28 aprilie-19 mai.

Romania are nevoie de evenimente cu participare internationala, pentru ca lumea sa ne cunoasca la noi acasa, sa ia contact cu realitatile si mai ales specificul local, daca vrem sa ne recunoasca si sa ne accepte asa cum suntem.  

Romania are de oferit oricarui reprezentant de stat un mediu international de varf cu vinuri excelente si produse traditionale de top, si prilej de buna dispozitie, si muzica populara si lautareasca de talie europeana, dar mai ales poate fi gazda permanenta pentru oaspetii de calitate din toata Europa.

“Am facut propunerea atragerii factorilor decizionali europeni pentru a vedea traditiile romanesti. Ministerul Agriculturii va fi partener cu FoodIntelForum, editia a cincea 2022. Avem lucruri importante de aratat. Suntem producatori importanti în balanta comerciala a Europei. Sa nu uitam faptul ca suntem diversi si trebuie sa luptam pentru specificul nostru ca natiune”, a declarat Adrian Chesnoiu la TransilvaniaFoodSummit 2021.

În perioada 12-13 decembrie 2021, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Chesnoiu, participa la Consiliul Agricultura si Pescuit, ce va avea loc la Bruxelles.

În marja Consiliului, ministrul Adrian Chesnoiu va avea o întalnire cu Janusz Wojciechowski, comisar european pentru agricultura si dezvoltare rurala, dar si întrevederi cu omologii sai din Franta si Belgia.

FoodIntelForum, editia a cincea, 28 aprilie -19 mai este cel mai important eveniment de business al primaverii din Romania în agribusiness, productie alimentara, bauturi, retail si HoReCa.

Foodbiz, Agrostandard, Economistul, Lumea Banilor, Casa de avocatura Biris-Goran, USAMV Bucuresti si multi alti parteneriaza pentru organizarea acestui eveniment de exceptie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *