Lansare Cooperativa Tara Mea: Produse alimentare pentru copii, realizate exclusiv din ingrediente naturale

Lansare Cooperativa Tara Mea: Produse alimentare pentru copii, realizate exclusiv din ingrediente naturale

 

Gama Bibu este disponibila in magazinele Kaufland, Cora si online, prin e-mag.ro. Cooperativa Tara Mea anunta lansarea unei noi game de produse, de aceasta data destinate copiilor, realizate exclusiv din ingrediente si materii prime naturale, provenite de la producatorii romani, scopul este de a veni in sprijunul parintilor sa isi creasca copiii cat mai sanatos.

Gama de produse pentru copii include in prima faza cereale, biscuiti,  pui proaspat si mai multe sortimente de mezeluri care nu au conservanti artificiali, in locul acestora fiind utilizate ingrediente naturale, respectiv diverse plante, care au proprietati de conservare. De asemenea, produsele au foarte putina sare si in rest doar carne.  In aceasta etapa vor fi disponibile si iaurturi si diverse variante de snacksuri – pufuleti, sticksuri, toate naturale.

“Sanatatea copiilor nostri este foarte importanta, iar noi, la Cooperativa Tara Mea, cu ajutorul producatorilor romani si a produselor acestora, avem la dispozitie toate instrumentele si resursele pentru a contribui la o alimentatie mai buna a copiilor. Am vazut studii care arata ca aproape 20% dintre copiii romani sufera de obezitate, ceea ce este ingrijorator, iar aici cauzele sunt diverse, inclusiv un regim alimentar nepotrivit, dar si costul mai ridicat al alimentelor catalogate ”sanatoase”. Ne dorim astfel, sa aducem pe piata o gama de produse care sa fie accesibila unui numar cat mai mare de romani.  (FLorin Burculescu, presedinte Cooperativa Tara Mea).

 Un pariu romanesc

Prin lansarea acestei game de produse naturale pentru copii, Bibu reuseste pentru prima oara sa scoata pe piata produse de calitate, obtinute din ingrediente naturale la preturi destinate consumului in masa. Asa cum stim, gamele de produse naturale disponibile in magazine, in prezent, au preturi semnificativ mai mari comparativ cu produsele obisnuite, fiind astfel accesibile doar unei categorii limitate de consumatori, cu venituri peste medie. Gama Bibu pune accent exclusiv pe calitatea produselor, ceea ce inseamna ca vor avea termene de valabilitate extrem de mici si, pentru a pastra preturile decente, s-a luat a doua decizie riscanta, aceea de a creste costurile de productie, in detrimentul costurilor de marketing. Acum vom afla daca romanii cumoara reclama sau produs sanatos. 

Produsele romanesti, in topul preferintelor consumatorilor romani

Prin lansarea acestei game de produse, Cooperativa Tara Mea doreste sa valorizeze cat mai bine interesul din ce in ce mai mare al romanilor pentru produsele autohtone si naturale.

“Din experienta pe care o avem deja in Romania am observat ca din ce in ce mai mult romanii vor produse romanesti, dar mai mai mult decat atat doresc solutii cat mai naturale. Pentru produsele realizate local lantul de distributie este mult mai redus, ceea ce ofera conditiile de a utiliza ingredinte cat mai naturale, pentru ca acestea ajung mai repede pe rafturile magazinelor” (Florin Burculescu, Presedinte Cooperativa Tara Mea).

Cooperativa Tara Mea este cea mai mare cooperativa agricola din Romania si are peste 1.000 de fermieri membri, cu activitati pornind de la cultivarea legumelor, procesarea lactatelor si pana la productia de carne de porc si pasare, produse finite si bacanie.

Produsele din noua gama, lansata de Cooperativa Tara Mea sub denumirea Bibu, sunt disponibile in reteaua de supermaketuri Kaufland, in hipermarketurile Cora si on-line, prin e-mag.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *