Cristian Ursachescu a fost numit director general Roua Seminte de la 1 decembrie

Cristian Ursachescu a fost numit director general Roua Seminte de la 1 decembrie

 

Cristian Ursachescu, Director General si fondator Roua Seminte, incepand cu 1 decembrie! Astazi, cand sarbatorim Ziua Nationala a Romaniei, firma ROUA Seminte, il anunta pe Cristian Ursachescu in functia de Director General al companiei, se arata intr-un comunicatal companiei.

Cristian Ursachescu are 39 de ani si o experienta de 13 ani in pozitii de vanzari si  management in companii  multinationale de profil din sectorul agribusiness din Romania. Noul Director General a jucat un rol determinant in dezvoltarea portofoliilor de seminte, dar si in dezvoltarea echipelor de vanzari. Rezultatele sale excelente din ultimii ani si experienta dobandita il vor ajuta in noua sa cariera de antreprenor.

 “In portofoliul ROUA Seminte puteti regasi in exclusivitate hibrizi si soiuri de TOP din portofoliul producatorilor romani sau prezenti in Romania, fiind totodata si cel mai de incredere partener caruia i se ofera astfel de exclusivitati. ROUA Seminte sustine cultivarea semintelor certificate in fermele din Romania garantand  faptul ca  folosirea semintelor certificate ridica profitabilitatea fermelor. Sunt optimist si am convingerea ca portofoliul si serviciile noastre ii vor convinge pe fermierii din Romania ca genetica noastra ii va ajuta sa-si dezvolte afacerile si sa devina mai profitabili. ROUA Seminte proceseaza si depoziteaza seminte certificate de cereale in depozitele proprii din Calea Bucuresti, nr.40, la aproximativ 2 km de la iesirea din Slobozia catre Urziceni” a declarat Cristian la inceperea mandatului.    

Cristian a studiat la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti unde a absolvit Facultatea de Agricultura avand diploma de licenta in inginerie agronomica si un master in agribusiness.

Despre ROUA Seminte:

Fondata in 2021, compania nationala ROUA Seminte este specializata in cercetare, testare si vanzarea de seminte certificate ,dar si in oferirea consultantei de specialitate clientilor sai. ROUA Seminte le ofera clientilor sai solutii personalizate ce se preteaza la tehnologia folosita, tipul de teren, fertilizare si alti factori determinanti pentru productii ridicate si sigure, contribuind astfel la depasirea provocarilor globale.

Consultanta specializata, servicii de calitate, soiuri si hibrizi de top sunt aflate la baza promisiunii ROUA Seminte fata de clientii sai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *