Isabelle Anita Tudor, Limone Shoping&Retail: Toata activitatea s-a mutat in online

Isabelle Anita Tudor, Limone Shoping&Retail: Toata activitatea s-a mutat in online

 

degustare-vinuri-750x430Pandemia de coronavirus a produs schimbari majore in activitatea Limone, importator si distribuitor de vinuri si delicatese italiene pe piata din Romania, la fel cum s-a intamplat si in cazul altor companii. Toata activitatea a fost mutata in online, inclusiv degustarile de produse, si chiar daca a fost mai greu la inceput, acum lucrurile s-au asezat pe fagasul normal. Iar cum sarbatorile bat la usa, la Limone este deja forfota mare. “M-am adaptat greu in prima parte, pentru ca sunt obisnuita sa fiu in mijlocul oamenilor, sa merg la degustari, la evenimente de vin, la expozitii si, din pacate, acest lucru nu a mai fost posibil. A fost greu din acest punct de vedere, clientii care ajung la noi in showroom si degusta produse sunt mai putini, pentru ca au fost restrictii de circulatie si atunci am mutat toata promovarea si orientarea catre online. Acolo s-a intamplat cam tot, am incercat sa facem si degustari online.

Citeste si Cine este romanul care are 2000 de vaci la muls!

Eu nu sunt foarte mult adepta acestor degustari, cu toate ca producatorul, importatorul, povesteste despre vinuri si incearca sa realizeze o comunicare cu cei care participa la degustare, este totusi destul de diferit fata de degustarile cum eram eu obisnuita sa le organizez – cu oameni in preajma, curiosi, in care reuseam sa discutam si sa dezbatem impreuna ceea ce degustam si parerile pe care le avem”, a declarat pentru FoodBiz Isabelle Anita Tudor, Managing Partner & Co- Founder Limone Shoping & Retail.

Limone importa si distribuie vinuri si delicatese italiene pe piata din Romania din 2006. Brandurile aduse sunt in special ale producatorilor de vinuri italiene, nu sunt branduri foarte cunoscute la nivel international, ci sunt producatori selectionati in urma degustarilor facute in Italia.

La Limone gasiti intotdeauna un prosecco bun, un vin rosu care s-a innobilat ani buni, odihnit in butoaie de stejar, un panettone de buna calitate pentru Craciun sau paste delicioase intr-o mare varietate sau trufe.

“Cu ocazia sarbatorilor mestesugim pachete cadou cu toate delicatesele noastre, apoi le expediem rapid si cu haine festive destinatarilor de drept”, povesteste Isabelle Anita Tudor.

Cum a inceput povestea Limone? “A pornit de la un vis frumos si de la o pasiune. Visul a fost acela ca toti oamenii ar trebui sa fie veseli si sanatosi, iar pasiunea pentru Italia si gastronomia mediteraneana au fost scanteia. O mancare buna insotita de vinul potrivit aduce zambete in priviri si deschide inimile”, spune Isabelle Anita Tudor.

https://www.youtube.com/watch?v=U-_tuJ7U7YM&feature=emb_logo

Sursa – FoodBiz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *