Intalnire internationala majora pentru fermierii romani, 15-16 noiembrie, la Bucuresti

Intalnire internationala majora pentru fermierii romani, 15-16 noiembrie, la Bucuresti

 

Intalnire de importanta internationala uriasa pentru fermierii romani la Bucuresti pe 15-16 noiembrie. Ministrul Adrian Oros – Sunt foarte bucuros!

Pe 15 -16 noiembrie anul acesta la Bucuresti, Alianta pentru Agricultura si Cooperare (APPR, ProAgro, UNCSV, LAPAR) – cea mai mare si coerenta structura de parteneriat a celor peste 800 000 de fermieri din Romania – este gazda Presedintilor si Vicepresedintilor Europeni ai COPA si COGECA intr-o conferinta de exceptie.

Participa reprezentanti de varf din agribusinessul romanesc si international, in cadrul BucharestFoodSummit.ro editia a 4 a, cel mai important eveniment dedicat Foodbiz din Europa de SE.

Copa Cogeca reprezinta cea mai puternica vocea unita a agricultorilor si a cooperativelor agricole din Uniunea Europeana.

Copa – fermieri europeni – uneste 57 organizatii agricole europene.

Cogeca – cooperative agricole europene – uneste 31 organizatii ale cooperativelor agricole din Europa.

Cele doua organizatii reprezinta peste 28 milioane de fermieri si familiile lor si peste 38 000 de cooperative.

Intr-o declaratie exclusiva Ministrul Adrian Oros isi declara entuziasmul pentru Conferinta de la Bucuresti:

“Anul trecut si anul acesta i-am ajutat sa plateasca cotizatia la Copa Cogeca, in asa fel incat in aceasta perioada importanta, cand se negociaza toate conditiile noi ale Politici Agricole Comune, la masa discutiilor de la Bruxelles sa fie si cei ce reprezinta asociatiile fermierilor din Romania. Si acest lucru se intampla. Iar daca anul acesta vom avea intalnirea cu Copa Cogeca la Bucuresti nu pot decat sa ma bucur”, a declarat Adrian Oros pentru FoodBiz.

Mai multe detalii despre eveniment – Bucharest Food Summit 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *