Incendiu puternic la ferma de pasari Morandi din Lipovat (Vaslui)

Incendiu puternic la ferma de pasari Morandi din Lipovat (Vaslui)

 

morandiIncendiu puternic la ferma de pasari Morandi din Lipovat (Vaslui, unde au ars peste 1.000 de metri cubi de lemne! Un depozit de peste 1.000 de metri cubi de lemne, din incinta unei ferme de crestere a pasarilor, a luat foc in comuna Lipovat, nu mai putin de opt echipaje de pompieri intervenind pentru stingerea flacarilor. Incendiul s-a manifestat pe o suprafata de 600 de metri patrati, interventia celor de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta fiind foarte dificila din cauza rafalelor puternice de vant.

Seria ghinioanelor pentru marii fermieri, crescatori de pasari, din judetul Vaslui continua. Dupa ce firma Safir si-a inchis abatorul din cauza zecilor de cazuri de coronavirus, acum si societatea Morandi are probleme, de aceasta data din cauza unui incendiu la fermele de crestere a puilor din Lipovat.

Citeste si Dan Radu Rusanu: Statul Roman trebuie sa-si asume responsabilitatea!

”La sosirea echipajelor de interventie, incendiul se manifesta violent la un depozit de material lemnos si exista pericolul iminent de propagare la o hala de aproximativ 1.000 metri patrati plina cu peleti si furaje, sase hale pentru cresterea pasarilor si un tank diesel in care se afla circa 20 metri cubi carburant. Se actioneaza pe trei sectoare, unul pentru stingere incendiului si doua pentru protectia bunurilor mai susmentionate. Interventia este ingreunata de vantul foarte puternic care sufla pe directia nord – sud-est. Incendiul a fost localizat si se actioneaza pentru lichidarea sa”, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Citeste si Programul Tomata are zilele numarate. Ce anunta Oros pentru anul viitor!

Sursa: Estnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *