Hai sa mancam afara, initiativa Kaufland Romania!

 

kaufIn aceasta vara, Kaufland Romania invita romanii sa se bucure de mese intr-un mod special, savurandu-le in aer liber. Fie ca e vorba de pauza de masa la serviciu sau de pranzul din weekend cu familia, prin initiativa Hai sa mancam afara – Kaufland isi propune sa inspire romanii sa ia mai des mesele in aer liber si sa experimenteze astfel noi valente, gusturi si emotii ale mancarii, intr-un mod foarte simplu si natural.

Demersul se subscrie campaniei Mancarea buna este, derulata de Kaufland pe parcusul anului, si porneste de la faptul ca tot mai putini romani petrec timp afara, iar mesele au adesea loc doar in interior, in fata monitorului sau pe fuga.

In cadrul initiativei, brandul va organiza mese in aer liber, in fata cladirilor de birouri, la festivalurile muzicale la care este partener, va oferi inspiratie prin idei de retete si va provoca oamenii sa-și schimbe obiceiurile, sa gaseasca locuri noi, inedite sau la indemana, in care sa ia masa afara. In magazine, clientii vor gasi un sortiment bogat pentru mesele afara, de la produsele marca proprie K-to go, diverse preparate alimentare si pana la obiecte de gradina sau gratar.

Cu ocazia lansarii campaniei, Kaufland a invitat influenceri si celebritati sa se bucure de un picnic in aer liber, in cadrul unei excursii pitorești la cules cireșe, in livada unuia dintre producatorii romani care livreaza fructe de sezon in magazinele Kaufland.

Pentru Kaufland reprezinta o prioritate colaborarea cu producatorii locali, acesta fiind unul din punctele cheie in politica de achizitii la nivel de grup. In prezent, 76% din furnizorii Kaufland sunt romani, procent care creste de la an la an.

Despre platforma Mancarea buna este

Pe www.kaufland.ro, clientii Kaufland pot gasi o colectie de elemente utile, educative sau inspirationale, care redefinesc rolul mancarii de zi cu zi și ofera idei care pot transforma orice masa intr-una cu adevarat buna.

Prin intermediul acestei campanii Kaufland Romania continua misiunea de a face viata romanilor mai buna, prin calitatea produselor, varietate și preturi avantajoase. Daca platforma de comunicare din anul 2018 a fost centrata pe „ABC-ul pentru o viata deplina”, anul acesta Kaufland iși propune sa arate ca mancarea este mai mult decat alimentatie. Mancarea buna inseamna experiente și emotii dintre cele mai diverse.

Despre Kaufland Romania

Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine in 7 tari si o retea de 126 de magazine in Romania. In 2019, Kaufland Romania a primit pentru a treia oara certificarea Best Buy Award, care atesta ca este lantul de magazine cu cel mai bun raport calitate – pret de pe piata locala.

Kaufland detine si distinctia Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienti, acordata de Institutul international ICERTIAS, in urma unei analize de piata. Strategia noastra are ca scop indeplinirea dorintele clientilor cu accent pe garantiile si serviciile noastre, varietate, un nivel ridicat de calitate si, bineinteles, preturi atractive. Pentru mai multe informatii, vizitati www.kaufland.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *