Cu tancul in lanul de porumb! Povestea se repeta si in Buzau

Cu tancul in lanul de porumb! Povestea se repeta si in Buzau

 

buzauPlimbarea cu tancul in culturile agricole este moda verii 2019! Dupa incidentul din Insula Ialomitei, un alt eveniment de acelasi gen, de data aceasta armata romana fiind protagonista, s-a petrecut din „pura neatentie” in judetul Buzau, in apropierea Bazei Aeriene de la Boboc. Nu doar fermierii din Ialomita si-au vazut culturile calcate de senilele tancurilor NATO, ci si agricultorii din Buzau au avut parte de o surpriza similara. Un numar de 14 fermieri care au parcele in apropierea Bazei Aeriene de la Boboc au de incasat acum despagubiri dupa ce vehiculele militare au intrat accidental pe terenurile lor, potrivit Stirile Tvr.

Zeci de hectare de grau, porumb, orz sau floarea soarelui au fost puse la pamant de blindate care luau parte in tara noastra la exercitiul Saber Guardian.

Citeste si De rasul curcilor! Militarii americani confunda culturile agricole cu terenul de instructie!

Reprezentanti ai Bazei Aeriene Boboc, specialisti din APIA si din Directia Agricola Buzau au fost pe teren si au masurat fiecare suprafata unde culturile au fost distruse, fermierii urmand sa primeasca despagubiri.

Citeste si Constanta si Ialomita, primele judete unde a inceput recoltatul la orz si orzoaica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *