FrieslandCampina Romania face angajari la fabricile din Cluj si Mures

FrieslandCampina Romania face angajari la fabricile din Cluj si Mures

 

frieslandFrieslandCampina Romania face angajari la fabricilor din Cluj si Mures in plina pandemie de coronavirus, pentru ca lucreaza la capacitate maxima! FrieslandCampina Romania anunta ca nu intentioneaza sa isi trimita angajatii in somaj tehnic, ba chiar angajeaza operatori de productie si depozit, mecanici si electricieni pentru fabricile din Cluj si Mures. Compania lucreaza la capacitate maxima de la inceputul pandemiei si depune eforturi continue pentru a se asigura ca produsele Napolact ajung pe mesele romanilor la cele mai inalte standarde de calitate si siguranta, mai ales in contextul dificil al pandemiei COVID 19.

“Pe fondul pandemiei, cererea de produse este intr-o crestere accentuata si ne asteptam ca aceasta situatie sa continue. Colegii nostri din fabricile de la Cluj si Mures, precum si cei din depozite muncesc intr-un ritm sustinut pentru a se asigura ca produsele noastre ajung in magazine si pe masa tuturor romanilor. Cautam in aceste zile sa extindem echipele din ambele fabrici pentru a raspunde nevoilor din piata, desi costurile de gestionare a masurilor impuse de criza sunt foarte mari”, spune Ferenc Szecskó, Managing Director FrieslandCampina Romania.

FrieslandCampina Romania sprijina efortul asociatiilor, ONG-urilor si spitalelor in lupta cu COVID 19

In ultimele saptamani, compania a venit in ajutorul persoanelor care au in aceste zile cea mai mare nevoie de sprijin. Astfel, FrieslandCampina Romania a donat peste sase tone de produse lactate Napolact catre asociatii din Cluj si Mures, printre care Spitalul de Boli Infectioase Cluj si Centrul pentru Varstnici din Targu Mures. In Bucuresti, Napolact a livrat produse lactate catre spitalele care reprezinta linia intai in combaterea COVID 19: Spitalul Victor Babes, Spitatul Bals, Spitalul Cantacuzino, Spitalul Bagdasar, Spitalul Coltea.

Citeste si Alexandru Tachianu: Pot iesi modele noi de afaceri din criza

“Situatia fara precedent in care ne aflam ii solicita pe toti care pot ajuta in aceste zile. Misiunea Napolact este sa aducem produse sanatoase si gustoase tuturor romanilor, iar acum, ca niciodata, traim fiecare zi cu aceasta misiune in suflet,“ spune Ferenc Szecskó, Managing Director FrieslandCampina Romania.

Despre FrieslandCampina Romania

FrieslandCampina Romania face parte din compania olandeza Royal FrieslandCampina, organizatie aflata in topul celor mai mari producatori mondiali de lactate.

Citeste si ACDBR lanseaza conceptul “FACUT IN TARA MEA”

FrieslandCampina este prezenta pe piata din Romania cu brandurile Napolact, Frico, Milli, Oke si Dots si ofera o gama larga de produse: lapte de consum, iaurt, branza, unt si gustari pe baza de lapte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *