Fabrica de ciocolata Kandia din Capitala, inchisa temporar!

Fabrica de ciocolata Kandia din Capitala, inchisa temporar!

 

KandiaFabrica de ciocolata Kandia din Capitala a fost momentan inchisa, dupa ce 20 de angajati au fost depistati cu coronavirus, au anuntat oficialii companiei. “Am luat extrem de rapid toate masurile necesare, astfel incat angajatii depistati pozitiv sa fie izolati la domiciliu, conform protocolului medical actual. In plus, am luat legatura cu autoritatile si am anuntat aceasta situatie, astfel incat toti contactii directi ai angajatilor depistati pozitiv sa fie anuntati si sa ne asiguram ca sunt respectate toate regulile de autoizolare. Dorim sa mentionam ca niciunul dintre angajatii depistati pozitiv nu a intrat in contact cu produsele companiei. Din respect fata de procedurile in vigoare si actionand preventiv pentru a limita orice posibila raspandire a virusului, am decis sa inchidem momentan fabrica si sa testam toti angajatii companiei”, potrivit pozitiei oficiale a companiei.

Reprezentantii Kandia dau asigurari ca toate produsele companiei sunt sigure si precizeaza ca fabrica dispune de linii automate de productie si este certificata anual la standard high level de companii autorizate in domeniul sigurantei alimentare.

Citeste si Uniunea Salvam Taranul Roman la adresa parlamentarilor: „Am fost vanduti”

“Continuam sa dezinfectam conform procedurilor interne, zilnic, toate spatiile de productie, vestiare, cantine si toaletele folosite de angajatii nostri din productie. Igienizam prin nebulizare toate spatiile de productie si traseele utilizate de angajatii nostri din productie. Inca de la inceputul pandemiei, am fost incontinuu preocupati de asigurarea unui mediu de lucru si a unui climat de productie care sa ofere maxim de siguranta. In plus, accesul in companie (fabrica si birouri) a fost permis numai pe baza controlului de temperatura. Am modificat fluxurile tehnologice astfel incat sa existe o distanta de minim doi metri intre persoane, iar acolo unde nu a fost posibila distantarea fizica din cauza procesului tehnologic au fost instalate bariere impermeabile conform recomandarii OMS”, se arata intr-un comunicat al companiei.

Curatenia si dezinfectarea personalului, echipamentelor si mediului au fost practici constante in fabrica, iar personalul a fost dotat cu masti de unica folosinta, manusi, viziere, uniforme suplimentare de protectie, atat pe perioada desfasurarii activitatii de productie, cat si in timpul transportului intre domiciliu si fabrica.

Citeste si ROMANIA. Exporturi record de grau, in luna martie: 750.000 de tone!

“Atat pentru fabrica, dar si pentru spatiul de birouri, s-au efectuat operatiuni regulate de dezinfectare si sterilizare zilnica cu UV, s-au asigurat substante dezinfectante in toate zonele de lucru, materiale sanitare pentru protectie individuala si colectiva. Nu in ultimul rand, tratam cu grija si aspectele administrative in colaborare cu partenerul nostru logistic, care, la randul sau, a luat masuri de separare a schimburilor din depozite, de dezinfectare a spatiilor si de dotare a personalului cu echipamente si solutii de protectie, dar si de protejare a soferilor care livreaza in aceasta perioada inclusiv in zonele cele mai afectate ale Romaniei”, au mai precizat reprezentantii Kandia.

Sursa foto: Revista Biz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *