EXCLUSIV. Cu ce va fi inlocuit programul Tomata in 2021!

EXCLUSIV. Cu ce va fi inlocuit programul Tomata in 2021!

 

tomata_minimisSe anunta sfarsitul pentru Programul Tomata! Secretarul de stat in Ministerul Agriculturii, Emil Dumitru, spune ca este mai important sa li se spuna legumicultorilor nu ce sa cultive in spatii protejate, ci mai degraba cum sa sorteze, ambaleze si sa eticheteze productia. Acestea vor fi de altfel si directiile catre care vor fi directionate formele de sprijin avute in vedere de Ministerul Agriculturii in 2021. O abordare cu totul schimbata fata de ceea ce este acum.

https://www.youtube.com/watch?v=JscnLO9U5Ew&feature=emb_logo

“Daca in continuare vor merge pe varianta aceasta de a vinde oriunde si oricum, nu vor reusi sa ajunga la consumator si o parte importanta din productie se depreciaza si se arunca. Eu cred ca mai degraba la anul vom gandi o schema de ajutor de stat pentru ceea ce inseamna ambalare, sortare si, pentru ca eu numai asa vad o dezvoltare a sectorului legumicol decat sa le spunem noi ca trebuie sa puna tomate”, a declarat intr-un interviu acordat exclusiv publicatiilor FoodBiz si AgroStandard secretarul de stat in Ministerul Agriculturii, Emil Dumitru.

Citeste si EXCLUSIV. Sprijin de 7.000 de euro pentru crescatorii de bovine. Urmeaza si alte sectoare!

One thought on “EXCLUSIV. Cu ce va fi inlocuit programul Tomata in 2021!

  1. Dl Ministru Dv știți ce înseamnă să cultivi tomate? Stiti cum se muncește acesta mica “afacere” este din tata in fiu ma mulțumesc sa imi vând marfa oricui vreau eu nu sa imi impui Dumneata unde si cui sa o vând nu mai bine luați din afara ca profitul pemtru voi este mai mare de ce sa cumpărăm roșii, salată, ardei,ridichi,etc. Românești? Mai bine faceți contracte cu ce-i din afară va aranjează mai bine la comisioane le vând și fără ce-i 3000 de euro dați de la voi din care ați si tăiat (sunteți depășiți de situație obligați producătorul sa iasa pe data X Mare greșeală pro face tot posibilul sa iasa mai devreme șitot din cauza voastră nu se mănâncă suta la suta sănătos! Asa ca Dl ministru practică nu teorie va doresc sărbători cu bine si cu legume sintetice sper ca aveți dinții sănătoși sa puteți rumega la ele și papilele Dv gustative sa nu fie afectate!

     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *