Boualem Saidi preia conducerea Bayer de la Sercin Giray

Boualem Saidi preia conducerea Bayer de la Sercin Giray

 

Boualem Saidi este noul Senior Bayer Representative (SBR) pentru Grupul de Tari Romania, Bulgaria si Republica Moldova si Director General al Bayer Romania, aceste responsabilitati adaugandu-se celor actuale, ca Director al Diviziei Crop Science.

Incepand cu data de 1 aprilie 2022, Boualem Saidi preia conducerea Bayer Romania, Bulgaria si Republica Moldova de la predecesoarea sa, Sercin Giray, care isi va continua activitatea ca Head of Performance & Community Management in cadrul Departamentului Group Finance din Leverkusen.

Boualem s-a alaturat Grupului nostru de Tari in iulie 2020, impreuna cu familia sa. De atunci el este la conducerea Diviziei Crop Science a Bayer, coordonand operatiunile de business pentru Grupul de Tari. Boualem este agronom de formare si este in Bayer de 27 de ani, mai ales in roluri comerciale si de management general, la nivel de tara, regional si global. In acest timp, a lucrat in diferite parti ale lumii, invatand si contribuind la dezvoltarea agriculturii in Europa, Africa si Asia. Inainte de a se muta in Romania, Boualem a condus departamentul SeedGrowth din cadrul Global Asset Management la Bayer, cu sediul in Germania.

“Sunt onorat si simt o mare responsabilitate sa ma alatur si sa conduc Grupul de Tari Romania, Bulgaria si Republica Moldova, in noul meu rol de SBR. Este o perioada de schimbari si provocari pentru noi toti, inclusiv in cadrul Bayer si privim inainte cu speranta si incredere. Am gasit aici o echipa cu adevarat rezistenta, pasionata si dedicata, dornica sa invete si sa contribuie; si asta a aratat ca suntem Mai Puternici Impreuna, ca O Echipa, indiferent de provocarile cu care ne confruntam! Bayer este lider in stiintele vietii si va continua sa deserveasca fermierii, pacientii si profesionistii din domeniul sanatatii din Romania, Bulgaria si Republica Moldova, prin diviziile sale Crop Science, Pharmaceuticals si Consumer Health. Doar cateva companii sunt atat de bine plasate ca Bayer pentru a contribui atat la imbunatatirea sanatatii umane, cat si la hranirea populatiei globale in crestere. Vom ramane fideli viziunii noastre, „Sanatate pentru toti, nimeni fara hrana”, mai ales acum, cand provocarile actuale nu au facut decat sa creasca importanta activitatilor noastre, in agricultura si asistenta medicala, pentru oamenii din jurul nostru”, a declarat Boualem, cu ocazia numirii sale.

Despre Bayer

Bayer este o companie globala cu competente cheie in domeniul Stiintelor Vietii, respectiv sanatate si agricultura. Produsele si serviciile oferite sunt special concepute pentru a fi in beneficiul oamenilor, contribuind la depasirea provocarilor uriase pe care le presupune o populatie globala in crestere si imbatranita. Bayer se angajeaza sa impulsioneze dezvoltarea durabila si sa genereze un impact pozitiv asupra afacerilor sale. In acelasi timp, Grupul isi propune sa-si creasca puterea de castig si sa creeze valoare prin inovare si crestere. Marca Bayer reprezinta incredere, fiabilitate si calitate in intreaga lume.. In anul fiscal 2021, Grupul avea aproximativ 100,000 de angajati si a inregistrat vanzari de 44,1 de miliarde Euro. Cheltuielile cu Cercetarea si Dezvoltarea s-au ridicat la 5,3 miliarde de Euro. Pentru informatii suplimentare va invitam sa accesati www.bayer.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *