Biris-Goran Legal & Tax: partener de varf la BucharestFoodSummit 2023

Biris-Goran Legal & Tax: partener de varf la BucharestFoodSummit 2023

 

In data de 11-13 octombrie 2023, are loc BucharestFoodSummit, Editia a VI-a, un mare eveniment pentru agribusiness, productia alimentara, productia de bauturi, retail si HoReCa din Romania si Sud-Estul Europei.

Un partener important care sustine BucharestFoodSummit inca de la inceputurile acestuia, Biris-Goran Legal &Tax, se alatura si pentru cea de-a sasea editie, iar Gabriel Biris, partener fondator, va participa in mod activ la summit, oferind solutii eficiente si valoroase pentru business-urile voastre.

Biris-Goran Legal & Tax este o firma de avocatura si consultanta fiscala de prestigiu, unde cei peste 45 de avocatii cu experienta ofera o gama completa de servicii juridice si fiscale, satisfacand nevoile diferite de business ale clientilor sai. Serviciile oferite de avocatii companiei Biris-Goran Legal & Tax acopera o gama larga de domenii, inclusiv dreptul muncii, dreptul financiar bancar, dreptul energiei si sustenabilitatii, dreptul proprietatii intelectuale, dreptul imobiliar, comert  si multe atele. 

De ce sa participati la BucharestFoodSummit, editia a VI-a?

  • Aflati cele mai noi tendinte de la cei mai importanti jucatori de pe piata nationala si internationala.
  • Va intalniti cu cei mai importanti decidenti din business si administratia din Europa de Sud-Est care explica perspectivele Romaniei in zona.
  • Descoperiti informatii noi de la sute de fermieri, producatori, procesatori, retaileri, consumatori, decidenti HoReCa.
  • Gasiti cele mai bune solutii de sustenabilitatea pentru o dezvoltare durabila a businessului.
  • Intalnirile 1 la 1 cu cei mai importanti decidenti si oportunitati de a incheia business imediat.
  • Invatati din experientele si povestile de succes ale partenerilor, competitorilor si specialistilor.
  • Descoperiti produsele extraordinare ale Statiunilor de Cercetare-Dezvoltare-Inovare ale A.S.A.S. si ale unor producatori traditionala.

Pana pe 15 iulie, BucharestFoodSummit ofera un discount de 25% pentru participantii care vor sa profite de oportunitatea de a invata de la cei mai buni, de a-si mari businessul, de a dezvolta parteneriate si de a explora perspectivele viitoare ale sectorului.

La BucharestFoodSummit, editia a VI-a, 11-13 octombrie 2023, toti participantii pot expune GRATUIT mostre/exemple ale produselor fabricate de companiile pe care le reprezinta, in functie de ordinea inscrierii si de spatiul disponibil!

Mai multe detalii pe site-ul oficial: www.bucharestfoodsummit.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *