Bilant Grain Bags la sase ani de prezenta pe piata din Romania. Peste un milion de tone de cereale stocate in silobag-uri

Bilant Grain Bags la sase ani de prezenta pe piata din Romania. Peste un milion de tone de cereale stocate in silobag-uri

 
  • peste 1 milion de tone de cereale au fost stocate in silobag-uri, ceea ce inseamna ca s-au intins pe o suprafata de aproximativ 300 km (cat este distanta dintre Bucuresti si Bacau), ori ca in fiecare an, s-au vandut cate 50 de km de silobag-uri
  • cea mai mare cantitate stocata in silobag a fost de 9.000 tone si cea mica de 300 tone
  • cele mai multe silobag-uri au ajuns la fermierii din Sudul tarii.

A pornit ca o afacere de familie, iar astazi Grain Bags este un nume de referinta in ceea ce priveste depozitarea cerealelor si a furajelor. Solutia inovativa de stocare – silobag-ul, in care directorul general, Narcis Ranghiuc a crezut cu tarie, s-a dovedit a fi solutia potrivita pentru mare parte dintre fermierii romani.

„In 6 ani, de cand suntem activi in zona de agribusiness, peste 1 milion de tone de cereale au fost incarcate in silobag. Ma bucur sa observ deschiderea fermierilor de a testa sistemul si apoi sa vad cum isi cresc de an la an, cantitatile depozitate in silobag si cum prefera sa cumpare utilajul de incarcare, in detrimentul inchirierii de la noi”.

Daca privim din perspectiva cantitatilor depozitate individual, cea mai mare cantitate a fost de 9.000 de tone, iar cea mai mica de 300 tone. Cei mai deschisi fermieri in a testa sistemul silobag, au fost cei care lucreaza terenurile din Sudul tarii, urmati de cei din Vest si Nord.

Citeste si Investitii de peste trei milioane euro la Procereal Agrosan

Cand trage linie, directorul general este de parere ca cea mai importanta resursa intr-o firma sunt oamenii alaturi de care lucrezi zi de zi si este vital sa iti cladesti o echipa de incredere cu care sa mergi la drum pe o perioada indelungata.

„Scopul meu este sa construiesc o afacere pe valori morale, nu doar sa fac bani. Pentru a face acest lucru, am realizat ca trebuie sa gasesc colegii potriviti, sa fiu aproape de echipa si sa fiu un lider corect”.

Citeste si Revolta fermierului Stefan Musca: S-a pus 10 bani la cereale si noi platim 2.000 lei pe azotat. Legumele nu le ia nimeni, iar laptele are pretul de acum 15 ani

Cat despre planurile de dezvoltare pentru anul acesta, Narcis Ranghiuc a mentionat ca va urmari dezvoltarea companiei prin care Grain Bags va oferi solutii pentru orice fel de sistem de depozitare si nu doar, silobag (Grain Bags – specialistul tau in depozitare eficienta si economica). Asadar, compania isi propune sa gaseasca solutia optima de depozitare, in directia in care fermierul are nevoie. De asemenea, va continua strategia de extindere a echipei de vanzari pentru a acoperi intreaga tara, va urmari prezenta la cat mai multe evenimente organizate in camp, dar si imbunatatirea platformei de prezentare grainbags.ro.

 „6 ani in care am facut o treaba excelenta alaturi de intreaga echipa. 6 ani in care ne-am dezvoltat si o facem in continuare. 6 ani in care am castigat increderea fermierilor, prin solutiile de calitate inalta oferite. La multi ani, Grain Bags!” – a declarat directorul general Grain Bags.

Despre Grain Bags

Este o companie romaneasca, infiintata in anul 2015 si care furnizeaza solutia de depozitare in silobag (sac industrial, fabricat din polietilen elastic, care asigura conservarea in conditii optime a recoltei). De asemenea, este singura din tara care are specialisti in acest sistem si care stiu sa ofere consultanta fermierilor. Grain Bags comercializeaza atat silobag-uri, cat utilaje de incarcare/descarcare in/din silobag, dar presteaza si servicii cu personal calificat.

Silobag-urile marca Grain Bags sunt importate din Germania si reprezinta cea mai ieftina metoda de depozitare a cerealelor si furajelor de pe piata din Romania, oferind o alternativa pentru o mai buna valorificare a productiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *