Bani pentru angajatori. Statul da 250 lei pentru fiecare elev și student incadrat in munca

Bani pentru angajatori. Statul da 250 lei pentru fiecare elev și student incadrat in munca

 

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca aflata in subordinea Ministerului Muncii condus de Raluca Turcan anunta ca angajatorii pot beneficia de un stimulent financiar lunar in valoare de 250 lei, pentru fiecare elev și student incadrat in munca.

Angajarea elevilor și studentilor se poate realiza pe perioada vacantelor, iar stimulentul financiar se poate acorda pentru o perioada de maximum 60 de zile lucratoare intr-un an calendaristic, pentru fiecare elev și student pentru care s-a incheiat contract individual de munca. Diferenta dintre stimulentul lunar acordat și salariul realizat se suporta de catre angajator din fonduri proprii.

Citeste si Digitalizarea in sectorul asigurarilor agricole. Interviu cu Iulia Parapianu, Director Adjunct Agra Asigurari Romania

Conditii

Beneficiaza de stimulentul financiar lunar angajatorii care incadreaza in munca elevi și studenti in baza:

a) unui contract individual de munca pe durata determinata, egala sau mai mica decât durata vacantei, incheiat in conditiile legii, cu norma intreaga sau, dupa caz, cu timp partial;

b) unui contract de munca temporara, numai daca durata misiunii de munca temporara este egala sau mai mica decât durata vacantei.

Continuarea pe Lumea Banilor

2 thoughts on “Bani pentru angajatori. Statul da 250 lei pentru fiecare elev și student incadrat in munca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *