Zeolites Group lanseaza campania „Sanatate pentru Sate“. Premii pentru 100 de gospodarii!

Zeolites Group lanseaza campania „Sanatate pentru Sate“. Premii pentru 100 de gospodarii!

 

zecoPentru a sustine comunitatea rurala si activitatiile desfasurate in gospodarie, Zeolites Group lanseaza campania “Sanatate pentru sate“, o actiune de informare asupra beneficiilor produselor ecologice, 100% naturale. Incepand cu data de 10.03.2021 si pana in 10.04.2021, inclusiv, aceasta se va derula online in mass-media, iar scopul sau este selectarea prin concurs a unui numar de 100 de gospodarii preocupate de cresterea animalelor si cultura plantelor. Indiferent de zona in care se afla, participantii sunt invitati sa testeze cele 7 produse selectate din gama ZECO, iar mai apoi sa observe ca se poate obtine o productie mai buna calitativ, folosind produse 100% naturale oferite cadou de catre primul producator industrial de zeolit din Romania.

Fiecare premiu consta intr-un pachet format din 7 produse, dintre care 4 sunt destinate culturii plantelor (Zeco-Amendament pentru sol-10 kg, Zeco-Starter pentru plantare-10 kg, Zeco-Zeolit pentru imbunatatirea calitatii substratului-10 kg, Zeco-Zeolit cu aplicare foliara200 grame) si 3 cresterii animalelor (aditiv furajer pentru pasari granulat-10 kg, aditiv furajer pentru suine-10 kg, Zeco-Detox-4 kg). Toate produsele au la baza mineralul de origine vulcanica – zeolit – ce are numeroase beneficii asupra celor doua categorii de utilizari mentionate.

Mai mult, procesul de productie beneficiaza de standarde europene si respecta toate cerintele actuale de mediu. Nu se folosesc substante toxice, ci doar se extrage mineralul din cariera, este atent selectat, iar prelucrarea acestuia se realizeaza prin procedee specifice pana ce este adus la stadiul de zeolit activat.

Calitatea deosebita a produselor este atestata si prin certificarea oferita de ECOCERT, analize mineralogice, fizico-chimice, analize aplicate pentru diferite domenii, avize si autorizatii emise de institutii specializate.

Compania Zeolites Production SA detine la fabrica de productie si un laborator propriu de analize pentru a avea un control al calitatii cat mai exact.

„Am fost destul de sceptic, fiind obisnuit cu produsele de stropire din comert, dar am zis sa dau o sansa si unui produs natural, fara chimicale. Am urmat instructiunile si am pus pompa la treaba. Am stropit rosiile, capsunile, pomii si toata via. Poate altii nu vor crede, dar rezultatele se simt, nu se vad, iar eu sunt foarte bucuros pentru ca folosesc un produs fara chimicale, care este realizat la noi in tara!“, afirma Niculai Grigoras, detinator a unei mici sere, 50 de randuri de vie si vreo 200 de copaci.

Campania Sanatate pentru sate isi propune sa arate, prin testarea si observarea directa a unor produse oferite gratuit celor care isi doresc sa consume doar alimente naturale din ograda sau gradina proprie ca se pot bucura de culturi roditoare si de animale sanatoase, folosind exclusiv produse ecologice.

Pentru a intra in concurs, participantii trebuie sa completeze un formular disponibil in urmatorul link: https://sanatate.zecoshop.ro/, iar regulamentul campaniei este disponibil: https://sanatate.zecoshop.ro/regulament-zeco-sanatate-pentru-sate.pdf

Zeolites Group a fost infiintat in anul 2013 pentru a transforma un mineral unic, din inima Transilvaniei, in produse ce au ca scop inlocuirea celor toxice si daunatoare mediului inconjurator cu produse si solutii ecologice. Zeolitii sunt minerale naturale, de origine vulcanica, ce se deosebesc de alte minerale prin structura lor microporoasa specifica. Mai multe informatii despre produsele ZECO sunt disponibile pe site-ul: www.zecoshop.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *