Vot decisiv in Camera Deputatilor pentru Chesnoiu, marti

Vot decisiv in Camera Deputatilor pentru Chesnoiu, marti

 

Vot decisiv in  Camera Deputatilor pentru Adrian Chesnoiu, marti, cand se va decide daca i se va ridica sau nu imunitatea parlamentara la cererea DNA.

Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, si-a dat demisia, joi, dupa ce procurorii au cerut sa i se ridice  imunitatea parlamentara, fiind acuzat de abuz in serviciu. In acelasi timp, el s-a autosuspendat din PSD.

Adrian Chesnoiu respinge acuzatiile care i se aduc intr-un mesaj pe Facebook si promite multumeste celor care cred in “nevinovatia” lui.

„NU am savarsit nicio fapta de natura penala sau de coruptie si mi-am desfasurat mereu cu integritate si cu dedicare activitatea mea executiva!

In urma aparitiei in spatiul public a unor suspiciuni cu privire la activitatea mea ministeriala, am luat urmatoarele decizii:

Le solicit tuturor deputatilor din toate partidele vot pentru ridicarea imunitatii parlamentare, deoarece eu consider ca suntem cu totii egali in fata legii si vreau sa am posibilitatea de a elimina orice potentiala suspiciune!

Ma retrag din functia de ministru – nu vreau sa planeze nicio suspiciune asupra activitatii mele guvernamentale.

De asemenea, ma autosuspend din Partidul Social Democrat!

Va multumesc tuturor celor care aveti incredere in mine, in nevinovatia mea si in toate lucrurile bune pe care le-am facut!”

Directia Nationala Anticoruptie a cerut, joi, Camerei Deputatilor ridicarea imunitatii pentru efectuarea urmaririi penale „fata de un deputat din Parlamentul Romaniei, la data faptelor si in prezent avand functia de ministru, pentru abuz in serviciu”. Concret, este vorba de ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, acuzat ca a incercat sa afle subiectele la concursurile pentru ocuparea unor posturi la nivel judetean in favoarea unor protejati de-ai sai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *