Varujan Pambuccian pregateste trei mari proiecte pentru legislatura 2020-2024

Varujan Pambuccian pregateste trei mari proiecte pentru legislatura 2020-2024

 

BFS-Varujan-750x430Deputatul Varujan Pambuccian, membru in Comisia pentru Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor, vrea abtina iacrederea alegătorilor pentru al optulea mandat de parlamentar! Va fi o continuare a muncii de peste 15 ani, a eforturilor sustinute pentru dezvoltarea industriei de IT&C (care a devenit una dintre cele mai performante din Romania), dar de data aceasta, intr-un alt registru al preocuparilor sale, dupa cum a declarat Varujan Pambuccian pentru FoodBiz.
Iata care sunt si cele trei mari proiecte pentru legislatura 2020-2024 pe care deputatul armean le are in vedere:

• Comunitati autosustenabile alimentar si locativ
• Tranzitia de la industria de tehnologia informatiei la industriile de inteligenta artificiala, securitate informatica si jocuri electronice
• Dezvoltarea STIM (Stiinta, Tehnologie, Inginerie, Matematica)

“Dupa experienta cu proiectul pentru industria de IT, cred ca acum trebuie sa evitam si riscurile care apar inerent pe drum. Si cel mai mare risc este ca o constructie sa degenereze in ceva cu un viitor incert. De aceea, am abordat noile mele proiecte si din perspectiva capacitatii lor de a construi lucruri care se pot adapta mereu la o schimbare si care se adreseaza unui numar mai mare de oameni. Am incercat sa gandesc proiecte care sa nu degenereze in lohn si care sa ofere comunitatilor o independenta mai mare, dar si o adaptabilitate mai mare”, declara Varujan Pambuccian.

El spune ca la fel ca si in cazul proiectului pentru IT&C, va lucra cu profesionistii din fiecare domeniu in parte si cu asociatiile profesionale si patronale din domeniu, cu certitudinea ca ele pot valida proiectele in stadiul lor final si pot conexa ideile sale la realitatea romaneasca.

https://www.youtube.com/watch?v=–FvVd2DkE0&feature=emb_logo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *