Vaccinarea, o arma care nu stopeaza pandemia

Vaccinarea, o arma care nu stopeaza pandemia

 

Guvernul abordeaza infantil problema cu care ne confruntam de anul trecut, pandemia covid, afirmă intr-un articol pentru Lumea Justitiei, Razvan Savaliuc.

”Guvernul Meu abordeaza infantil problema pandemiei. Nu gandeste. Nu apara interesele cetatenilor. Ne distruge pe planul sanatatii publice, economic si sufleteste, din cauza unor politicieni atat de infecti si atat de tulburator de prosti incat aparem in ochii altora un popor de idioti, condamnat la disparitie.”

O data cu inchiderea tarii pentru nevaccinati rata somajului a crescut intr-o  luna cat in 7, marile afaceri sunt in colaps iar preturile si inflatia au explodat.

”De cand au inchis tara pentru nevaccinati somajul a explodat (in 30 zile cat in 7 luni); marile afaceri se prabusesc (vanzarile la marile magazine/mall-uri au scazut cu peste 40%, iar preturile si inflatia au explodat gratie “liberalizarii” pretului la gaze naturale si energie electrica, permitandu-le unor speculanti ticalosi sa dubleze si sa tripleze tarifele la gazul si energia electrica produse in Romania, doar ca in visteria jefuita a tarii sa intre TVA-ul aferent facturilor si ca anumiti politicieni sa primeasca sfanta spaga de la marii speculanti.”

Multi pensionari si cetatenii cu venituri mici si medii au de suferit. Lipsa medicamentelor anti-covid din spitale si farmacii reprezinta un risc ridicat. Dar in acelasi timp, lipsa accesului la tratamente si spitale reprezinta o problema pentru cei bolnavi de cancer sau diabet.

”In tot acest peisaj parca lipsit de speranta, Guvernul Meu a impartit tara in doua, in vaccinati si nevaccinati si a interzis majoritatii populatiei sa mai intre in institutii si in magazine. Divide et impera!”

In toate statele europene unde vaccinarea a depasit 70-80%, rata infectarii a explodat. Sunt afectati si multi dintre cei vaccinati.  In Romania vaccinurile sunt realizate fara analize in prealabil, care sa arate daca exista anticorpi, daca au trecut prin boala sau daca sunt calificati pentru vaccinare.

Statele care se laudau cu procente uriase de vaccinare si care au implementat certificatul verde au de suferit acum. Germania in ultimele 24 de ore au raportat peste 50.100n infectati si 235 de morti. Franta, Danemarca, Irlanda, Belgia si Olanda se confrunta cu aceiasi problema.

Razvan Savaliuc spune ca medicamentele si testarea sunt solutiile cele mai viabile.

”A venit timpul sa ne trezim si sa nu mai acceptam ca “vaccinul e unica solutie”. Nu trebuie sa mai permitem politicienilor sa ne inchida aiurea in case si sa ne spuna cum avem voie sa traim si sa muncim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *