Sesiunea pentru finantarea modernizarii capacitatilor de procesare a produselor agricole, prelungita

Sesiunea pentru finantarea modernizarii capacitatilor de procesare a produselor agricole, prelungita

 

PAINE_AFIRAgentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale anunta faptul ca primirea cererilor de finantare pentru componenta „Crearea de noi unitati de procesare a produselor agricole” s-a incheiat, conform anuntului initial, in data de 31 ianuarie 2019, ora 16.00, deși dintr-o regretabila eroare a sistemului informatic, pe pagina web AFIR au aparut ca fiind prelungite ambele componente, atat crearea, cat și modernizarea unitatilor de procesare.

AFIR anunta insa prelungirea sesiunii de depunere a proiectelor pentru componenta „Dezvoltarea și modernizarea unor capacitati de procesare și de comercializare a produselor agricole” (modernizare) din cadrul Submasurii 4.2 – Investitii pentru procesarea/ marketingul produselor agricole, aria de aplicabilitate – national, inclusiv teritoriul ITI – Delta Dunarii din Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 – 2020 (PNDR).

Citeste si Rosii romanesti de la Cooperativa Tara Mea! Legumele provin de la producatori din judetele Olt, Teleorman, Giurgiu, Galati si Ialomita

Prelungirea termenului de depunere a fost facuta in urma deciziei Autoritatii de Management pentru PNDR, proiectele care vizeaza aceasta componenta putand fi depuse pana in data de 28 februarie 2019, ora 16.00.

Citeste si Top producatori grau in UE, in 2018. Romania, pe locul patru

Aceasta hotarare a fost luata in urma solicitarilor mai multor potentiali beneficiari, fiind vorba de proiecte cu o complexitate deosebita care necesita un timp suplimentar pentru intocmirea documentatiei.

Sursa foto: Cecif

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *