Vreme ploioasa in week-end!

Vreme ploioasa in week-end!

 

ploiEste toamna, iar aceasta incepe sa se vada tot mai mult. Si chiar daca vremea da semne de revenire din punct de vedere al temperaturilor in week-end, trebuie sa va asteptati la ploi. Vineri avem vreme mai buna si se incalzeste usor cam peste tot. In jumatatea de est a tarii si la munte, mai vin cateva ploi slabe, vantul se va inteti pe crestele montane, dar va avea unele porniri si prin sud si sud-est, potrivit Stirile ProTv. Cum va fi vremea in urmatoarele 3 zile? Maine prindem vreme buna in ansamblu si destul de calda. Cativa stropi de ploaie, mai apar in jumatatea nordica a tarii. Duminica va fi soare si se face mai cald. Temperaturile ajung pe la 30 de grade si atmosfera se anunta placuta peste tot, potrivit Stirile ProTv.

Luni temperaturile scad in vest si in nord-vest, dar in rest vremea va fi calda, mai ales in sud si in est. Norii se aduna treptat in vest, centru si nord, pe unde vin averse care pot fi insotite si de fenomene electrice.

In Bucuresti, maine se anunta soare si vreme buna. Se incalzeste si se vor inregistra 26 de grade. Duminica, vremea va fi placuta si calda pentru aceasta perioada. Luni mai cresc temperaturile si vom avea vreme neobisnuit de calda pentru luna septembrie. Atmosfera va fi insorita si termometrele vor indica in jur de 31 de grade.

Si in zonele de munte, sambata se incalzeste usor, iar soarele se arata in multe zone. In Muntii Apuseni si in Carpatii Occidentali, asteptam ploi slabe iar temperaturile mai cresc usor. Duminica prindem vreme frumoasa si calda pentru luna septembrie si doar izolat s-ar putea sa ploua in nordul Orientalilor!

Citeste si Chinezii au pus ochii pe agricultura romaneasca. Ce urmeaza dupa Pasteur Filiala Filipesti si Farmavet?

Luni temperaturile scad in masivele vestice si nord-vestice, dar in rest va fi vreme calda pentru aceasta perioada. Norii se aduna treptat, ploile se extind si vor fi posibile si fenomene electrice, potrivit Stirile Protv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *