Cum pana la sarbatori nu mai este mult, toata lumea isi face planuri pentru masa de Sarbatori. La Mestesugari de Gusturi, de exemplu, este forfota mare, mai ales ca acum se pun la punct ultimele detalii pentru meniul de Craciun, iar clientii pot sa testeze deja produsele traditionale pregatite special pentru ei.
Cristina Smadu, cea care a pus bazele afacerii Siomarprod in urma cu aproape un deceniu alaturi de sotul ei, ne invita deja sa gustam din bunatatile casei, de la lebar, caltabos, carnati impletiti din piept de porc sau cei de bere, care fac senzatie pe TikTok, pastrama de oaie, pana la jumari, sorici si multe altele. La Mestesugari de Gusturi, otul este traditional, pregatit dupa retete vechi puse in valoare de sotul ei, inginerul tehnolog Ioan Smadu.
Materia prima provine in totalitate de la fermierii romani, condimentele sunt naturale, nu se folosesc E-uri si aditivi, totul este ca la mama acasa. Pe gustul tuturor romanilor adevarati.