Resetare obligatorie a afacerilor din agribusiness-ul romanesc

Resetare obligatorie a afacerilor din agribusiness-ul romanesc

 

„Fiarba vinu’n cupe, spumege pocalul…”
#RomaniaFunctioneaza organizeaza, în data de 13 mai 2021, ora 17:00, la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti (USAMV), o noua întalnire de top din seria evenimentelor marca FoodIntelForum 2021, dedicate antreprenorilor romani din agribusiness. FoodIntelForum, a IV-a editie, are loc în perioada 27 aprilie – 3 iunie, fiind cel mai mare si important eveniment international al primaverii din Romania în agribusiness, productie alimentara, productie de bauturi, retail si HoReCa.

“Mecanisme de resetare spectaculoasa a afacerilor din agribusiness”

Se vor întalni din nou în dezbateri intense cei mai importanti oameni din agricultura, industria alimentara si de bauturi, retail si HoReCa din Romania, antreprenorii majori, dar si autoritati centrale, conducatori ai mediului academic, toti prieteni cu spiritul antreprenorial în agribusiness.

Dezbaterile au loc pe acoperisul spectaculos al uneia dintre facultaatile de varf ale USAMV, gazda de talie internationala de care mediul de afaceri din Romania ar trebui sa profite mai mult.

Participantii si partenerii sunt foarte multumiti de sansele de afaceri pe care evenimentul le genereaza:

b1“Sustinem FoodIntelForum Editia a IV-a 2021 datorita nivelului ridicat al dezbaterilor. Descoperim puncte de vedere care ne intereseaza si un dialog si profesionalism ridicat, care sunt “ ingrediente de baza” pentru cooperare si parteneriat. Kaufland cu Romania, pentru Romania” – Valer Hancas, Manager Corporate Affairs si Comunicare, Kaufland Romania, Sponsor Gold al întregului eveniment.

Razvan Teodorescu, rectorul USAMV Bucuresti afirma:

b2“Participam la FoodIntelForum 2021 pentru ca este cea mai importanta platforma care strange actorii majori din agricultura (mediul academic, mediul economic si mediul politic) la ”cursul” pentru finantarea, tehnologizarea si strategia de dezvoltare a agriculturii”.

Temele de discutie sunt dintre cele care ustura:
• Sunt sanse pentru business-urile romanesti?
• Generatia tanara e suficient pregatita pentru provocarile momentului?
• Avem fonduri suficiente pentru dezvoltarea integrata a agribusinessului romanesc?
• Fermieri mari sau fermieri mici?
• Green Deal azi sau dupa 2030?

*

“Sustinem si editia a IV-a a FoodIntelForum pentru ca este platforma care stimuleaza dezvoltarea accelerata a business-ului din Romania, dezvoltarea cooperarii între producatori si retaileri, dar si asocierea între fermieri” – Gabriel Biris, Partener fondator, Casa de Avocatura Biris-Goran.

Analiza si evaluarea produselor romanesti premium de pe data de 13 mai va cuprinde si vinurile premium secrete ale cramelor Domeniile Urlati si SCDVV Pietroasa, parteneri puternici ai evenimentului.

Cine o sa aiba dreptate?

Dimitrie Musca, Dan Pascariu, sau Ionut Olteanu?
Ce noutati o sa anunte ministrul Adrian Oros sau ministrul Sorin Cîmpeanu?
Ambasadorul Elvetiei ne va impartasi mecanisme de eficientizare din tara sa?
Multe lucruri interesante se vor discuta si se vor rezolva pe data de 13 mai la USAMV!

Forumul este organizat în parteneriat cu: Academia dea2 Studii Economice Bucuresti, #RomaniaFunctioneaza, FoodBiz, Kaufland, AgriSo, CEC Bank, HORA, USAMV, Casa de Avocatura Biris-Goran, ASAS, ASPES, FIHR, Groupama, LumeaBanilor, Infrapress, TVR International, Agrostandard si Economistul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *