Primaria Barlad a inceput sa puna ornamentele de Craciun. In curand, vine Ignatul!

Primaria Barlad a inceput sa puna ornamentele de Craciun. In curand, vine Ignatul!

 

birladRomania reala. Chiar este pe bune si se intampla la Barlad. La fel ca și anul trecut, administrația locala a decis ca și anul acesta ornamentele stradale pentru sarbatorile de iarna sa fie instalate inca din luna septembrie. Deja pe cateva strazi din Barlad, stalpii au fost impodobiți cu ornamente. Pe strada Dragoș Voda (zona de sud a orașului) au aparut deja pe stalpi ornamentele pentru sarbatorile de iarna. Operatiunea s-a sfarsit cu bine si pe strada Nicolae Balcescu, pana la intersecția de la Podul Verde, iar traseul continua…

In urma cu un an reprezentanții primariei spuneau ca este ceva normal ca s-a inceput montarea ornamentelor de sarbatori cu aproape doua luni si jumatate inainte de 1 Decembrie, avandu-se in vedere ca iluminatul public a revenit in atribuțiile Companiei de Utilitați Publice (firma subordonata primariei).

Edilii au considerat ca e utila demararea din timp a acestei operațiuni de „impodobire” a orașului. Si deoarece un singur om trebuia sa monteze ornamentele pana la data de 1 decembrie, a inceput din vreme ca sa fie sigur ca se incadreaza in termen. A mai trecut un an, iar aituatia este aceeasi….

PS: Demontatul s-o termina pana la Paste?!

Sursa: Realitatea de Vaslui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *