Premiera pentru Romania! Puratos va deschide o scoala de brutarie si cofetarie la Buftea

Premiera pentru Romania! Puratos va deschide o scoala de brutarie si cofetarie la Buftea

 

puratosCompania Puratos, lider global in productia de ingrediente pentru brutarie, patiserie-cofetarie si ciocolaterie, infiinteaza, in acest an, o Scoala de brutarie si cofetarie, in Buftea – prima din Romania. „Timp de doi ani, vom pregati copiii din mediile defavorizate pentru meseria de brutar, cofetar si ciocolatier, cu o curricula speciala Puratos. Vrem sa pastram traditia si sa o ducem mai departe”, sustin oficialii companiei.

Citeste si Obiectivele Asociatiei Companiilor de Distributie de Bunuri din Romania

In prezent, grupul are scoli de brutarie in mai multe tari, precum India, Brazilia, Mexic si Africa de Sud, iar decizia de a deschide o scoala si in Romania vine pe fondul crizei de forta de munca de pe plan local cu care se confrunta afacerile din acest sector. Scoala de brutarie va fi deschisa printr-un parteneriat cu Liceul Tehnologic „Barbu A. Stirbey” din Buftea, care are in prezent o clasa de Tehnician in gastronomie.

Citeste si Cofetaria Oli, locul unde puteti redescoperi gustul prajiturilor de altadata

Grupul Puratos va moderniza vechea cantina a liceului si va pregati tineri defavorizati pentru industria in care activeaza, potrivit Horeca.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *