Cofetaria Oli, locul unde puteti redescoperi gustul prajiturilor de altadata

Cofetaria Oli, locul unde puteti redescoperi gustul prajiturilor de altadata

 

OLI1Daca cumva va este dor de celebrele amandine, eclere sau de faimoasele savarine (prajiturile emblema inainte de 1989) din vremea copilariei, nu aveti decat sa treceti pragul unei cofetarii de provincie care si-a cucerit de mult clientii prin gustul si aroma prajiturilor sale. Este vorba de Cofetaria Oli, un business de familie din Ploiesti, care in cei 14 ani de activitate, si-a castigat un loc binemeritat pe piata locala. Iar daca la inceput a fost mai mult o ambitie personala, in timp aceasta s-a transformat in pasiune adusa la rang de arta, povesteste Irina Ionescu, fondatoarea afacerii. Si pana la urma nici n-a fost asa de greu sa treaca de la contabilitate la dulciuri, mai ales ca a invatat de la cei mai buni specialisti in domeniu. Asa ca acum se poate juca cu usurinta nu doar cu cifrele, ci si cu ciocolata, modeland cu usurinta formele…Intre timp, business-ul tot creste, ajungand de la o patiserie deschisa in 2004, la o retea de 3 cofetarii, in prezent, 4 patiserii si laborator propriu, iar planurile de dezvoltare nu se opresc aici…

„Produsele nostre imbina gustul copilariei, vorbim de produse traditionale cum ar fi amandina, ecler, ora 12, savarina, dar avem si produse de top: prajitura cu mascarpone, nuca si fructe de padure, diverse moussuri, prajitura cu Zabaione si tonka. Principalele atuuri sunt ingredientele naturale, calitatea si prospetimea”, spune Irina Ionescu.

Si sa nu credeti ca sunt doar vorbe goale, pentru ca la Cofetaria Oli se folosesc doar ingrediente de top: ciocolata belgiana Callebaut, fructe proapete, nuca, unt, mascarpone, frisca naturala, intr-un cuvant:.calitate, dupa cum spune managerul.

„Deviza Cofetariei Oli este “ceva bun pentru fiecare”, tocmai de aceea ne propunem sa imbunatatim in permanenta calitatea si sa diversificam cat mai mult gama de produse pentru a satisface si cele mai exigente cerinte”, afirma antreprenoarea din Ploiesti.

OLI4

OLI2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afacere de familie

Prima unitate, o patiserie mica, a fost deschisa in 2004, in zona Malu Rosu din Ploiesti. Trei ani mai tarziu, in octombrie 2007, aparea o alta patiserie in zona Halele Centrale-Ploiesti, urmata in decembrie 2008 de patiseria din zona Piata Nord. Un moment important constituie anul 2012, cand este infiintat laboratorul propriu de cofetarie (zona Malu Rosu).

Extinderea a continuat si in anii urmatori cu doua cofetarii (in aprilie 2014 in zona Complex Mare Nord, apoi in august 2015, o unitate mai micuta in zona Hale) si o noua patiserie in zona Piata Aurora Vest, in iulie 2017.

In acelasi timp, activitatea s-a dezvoltat mult si pe partea de evenimente: nunti, botezuri, petreceri corporate, oferta incluzand torturi si Candy Baruri personalizare in functie de tema si culorile alese de clienti, povesteste Irina Ionescu.

Pasul urmator: intrarea in cele mai mari magazine la nivel local si consolidarea pozitiei pe piata.

OLI5

OLI3

OLI6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *