Ploi torentiale cu vijelii si grindina, sambata, in aproape toata tara

Ploi torentiale cu vijelii si grindina, sambata, in aproape toata tara

 

vremeaAstazi asteptam alte ploi torentiale, cu vijelii, grindina si cantitati de apa de pana la 50 l/mp. In Lunca Dunarii si prin sud-est va fi vreme mai buna. Potrivit prognozelor ANM, in Dobrogea si Baragan avem vreme buna, temperaturi de 26…27 de grade, dar nu este exclus sa picure sporadic. Vedem soarele si in Moldova sudica si in nordul Munteniei. Aversele apar in vecinatatea muntilor si in special dupa pranz, dar pana atunci, vremea ramane placuta. In jumatatea nordica a Moldovei si in Bucovina, se anunta mai multa instabilitate iar aversele vor fi destul de consistente.

Citeste si Vin banii pentru sprjinul cuplat in sectorul vegetal pentru anul 2018

Se produc vijelii si poate sa apara grindina, potrivit Stirilor ProTv.

In nordul Transilvaniei si in Maramures vremea va fi schimbatoare, cu mai multe reprize de ploaie si temperaturi de peste 20 de grade. Soare cu nori gasim si in vestul tarii, insa instabilitatea revine dupa pranz si aduce ploi zdravene, cu vant puternic si conditii de grindina. In Oltenia, se anunta cateva ore cu soare dar si ploi si instabilitate. Se anunta maxime de 23 de grade iar la noapte mai apar ceva ploi.

Citeste si ANM: Grindina de mari dimensiuni in judetele Ialomita si Braila

In sudul tarii o sa ploua in primele ore ale zilei si din nou mai pe seara. Intre timp apare si soarele, asa ca ziua nu va fi chiar urata.
In Bucuresti, astazi asteptam alte averse mai catre seara. Maxima se opreste pe la 24 de grade. Si la noapte o sa ploua si minima coboara spre 15 grade. Continuarea aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *