Pe cand promotiile de coronavirus? Inghesuiala mare in hipermarketuri…

Pe cand promotiile de coronavirus? Inghesuiala mare in hipermarketuri…

 

coronavirusTeama romanilor de coronavirus umple buzunarele retailerilor, care recunosc ca au vanzari ca in vremurile bune, adica de Sarbatori. Si daca ne uitam la isteria care i-a cuprins pe romani, chiar ca le dam dreptate. Iar in conditiile in care nu avem inca un caz confirmat, ci mai mult suspiciuni, nici nu vrem sa ne gandim la nebunia ce se va declansa daca situatia se complica. Pana una alta, cei care profita sunt retailerii… Nu ne-ar mira sa apara si primele promotii de coronavirus sa apuce toti romanii sa-si faca provizii! Ce se vinde cel mai mult? Produsele neperisabile, in general….asa ca romanii cumpara de toate, de la conserve, paste, faina, pana la detergenti, hartie igienica si apa.

“In perioada urmatoare, pentru o perioada de timp previzibila sa spunem, nu anticipam sa avem lipsa de… sau sa avem rafturile goale. (…) Stocurile pe care le avem in acest moment, daca luam in calcul ceea ce se vinde intr-o perioada aglomerata, in preajma sarbatorilor, am putea spune ca aceasta este si predictia in timp. Cu alte cuvinte, volumul de marfa pe care il avem disponibil ar fi sa satisfaca nevoile pe care in mod normal anticipam atunci cand sunt perioade aglomerate. In acest moment, nu avem motive sa anticipam o lipsa a alimentelor de pe rafturi. Pe de alta parte, dupa cum stiti, exista retele de magazine diferite, cu abordari diferite, asa ca m-as feri eu, de la asociatie, sa dau un termen anume. Insa, asa cum va spuneam, nu exista motive de ingrijorare in perioada previzibila – sa zicem saptamani, luni”, a declarat, marti, directorul executiv al Asociatiei Marilor Retele Comerciale din Romania, George Badescu, la Ministerul Sanatatii, potrivit Agerpres.

Tot el a recunoscut si ca au fost vanzari “mai mari” in ultimele zile.

“Nu avem motive in acest moment sa ne ingrijoram. Au fost unele vanzari mai mari. Si asta este una dintre strategiile pe care le avem in calcul, sa incercam sa marim aceste comenzi”, a declarat directorul executiv.

Sursa: Digi24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *