Oferte aniversare la Patria Bank, dupa cinci ani de activitate

Oferte aniversare la Patria Bank, dupa cinci ani de activitate

 

Patria Bank, banca locala dedicata susținerii antreprenorilor locali si oferirii unui acces facil la produse bancare tuturor clienților romani, indiferent unde locuiesc acestia, lanseaza o serie de oferte aniversare, marcand 5 ani de activitate.

Parcursul Patria Bank in ultimii cinci ani a fost unul de crestere si consolidare a poziției sale de furnizor de servicii financiare responsabil, promotor al incluziunii finaciare, pentru antreprenori – companii medii si mici, agriculturi, din mediul urban si rural – si pentru oamenii muncitori, persoane fizice, cu toate planurile si dorințele lor.  In perioada 2017 – 2021 finanțarile cumulate au depasit 4,4 miliarde de lei, acestea susținand planurile de dezvolatre ale companiilor si de viața ale romanilor, in paralel, Patria Bank avand grija si crescand economii de aproape 3.3 miliarde de lei (sold la 31.12.2021) si angajand o comunitate de peste 700 de colegi. 

”Povestea Patria Bank a inceput cu o misiune si o promisiune: sa ajutam la construirea unui viitor mai bun pentru toți romanii si antreprenorii locali, prin facilitarea accesului la servicii bancare simple si de ajutor. Ramanem fideli misiunii noastre si ancorați in realitatea momentului, spiritul nostru antreprenorial si flexibilitatea care ne caracterizeaza ajutandu-ne sa acționam rapid si echilibrat. Prin activitatea noastra suntem direct implicați in viețile a aproape 120.000 de romani –  antreprenori, clienți persone fizice, colegi, acționari – si,  in extenso, in viața familiilor lor, peste 500.000 de oameni. Toate acestea vin cu recunostința, multa responsabilitate si energie de a construi mai departe un business durabil. Si impreuna cu toți clienții nostri si cei care vor sa ni se alature celebram 5 ani de Patria Bank cu oferte aniversare si orientare catre viitor.”, a spus Burak Yildiran, CEO Patria Bank. 

Toate segmentele de business Patria Bank au cunoscut o evoluție importanta in ultimii cinci ani, in special in ariile unde banca este cunoscuta pentru expertiza extinsa, respectiv segmentele microfinanțare si agro. Totodata, pe segmentul retail, Patria Bank si-a largit portofoliul an de an, acoperind cele mai importante produse financiare care susțin romanii in toate etapele vieții lor, dezvoltarea digitala cunoscand o amplificare majora, mai ales in ultimul an, de cand principalele produse de tranzacționare si economisire pot fi obținute 100% online.

Mai mult, indicatorii financiari au inregistrat de asemenea o evoluție pozitiva, la finalul anului 2021 Patria Bank raportand profit  pentru al treilea an consecutiv, printr-o crestere semnificativa a rezultatului net: de la 2,8 mil. lei in 2020 la 9,5 mil. lei in 2021. Aceasta evoluție a fost susținuta de dezvoltarea bilanțului (total active) cu 12% (+396 mil. lei) fața de anul 2020 realizata atat prin cresterea anuala a creditelor brute cu 13%, cat si a depozitelor atrase de la clientela cu 14%.

Seria de oferte si acțiuni la aniversarea de 5 ani acopera pilonii importanți in dezvoltarea Patria Bank: 5 oferte comerciale, beneficii pentru #OameniiPatria si angajamente pentru dezvoltarea unui business tot mai sustenabil, cu respect pentru mediu si comunitate.

5 oferte comerciale dedicate clienților persoane fizice si antreprenorilor in luna mai:

  • 5% dobanda p.a. pentru depozitele pe 12 luni si 5,5% dobanda p.a. pentru depozitele pe 2 ani, iin lei, constituite 100% online de noii clienții prin platforma digitala Patria de Oriunde
  • Reduceri aniversare de dobanda la produsele de creditare persoane fizice: – 1,5% reducere aniversara la dobanda pentru creditele de nevoi personale cu dobanda variabila, in lei (DAE 9.16%) si -1,2 % reducere aniversara la dobanda pentru creditele de investiții imobiliare in euro (DAE 2.93%)
  • premii speciale pentru utilizatorii de carduri Patria Bank Mastercard care obțin si utilizeaza cardul la cumparaturi, de cel puțin 3 ori, in perioada 28.04-09.06.2022: 1 vacanța in Romania cu caravana si 100 de carduri de combustibil de 300 de lei
  • Zero comision de analiza pentru creditele acordate micilor antreprenori in segmentul microfinațare acordate in perioada 5 – 25 mai 2022.
  • Curs valutar preferențial oferit in platformele de internet banking si mobile banking pentru schimburi valutare care depasesc 5.000 de euro si 5.000 de dolari pentru clineții persoane fizice si 25.000 de euro, respectiv dolari, pentru clienții persoane juridice

Ofertele complete sunt detaliate pe pagina aniversara dedicata: www.patriabank.ro/oferte5ani

„Impartasim bucuria aniversarii cu clienții, propunandu-le oferte pentru cele mai accesate si mai des folosite produse. Sunt mai mult decat oferte aniversare, este modul nostru de a ne arata recunostința si de a celebra lucrurile simple dar importante din viața fiecaruia: achiziția unei case, indeplinirea unei dorințe, plata cu cardul, cresterea afacerii si schimburi valutare mai avantajoase” a menționat Elena Nicodinescu, Manager Departament Dezvoltare Produse Retail si Canale Digitale.

Beneficii pentru #OameniiPatria si toți viitorii angajați Patria Bank

Patria Bank adauga pachetului de beneficii pentru angajați noi facilitați, menite sa susțina starea de bine a #OamenilorPatria si activitațile de implicare civica ale acestora. Astfel, angajații vor primi doua zile libere pe an pentru aniversarea zilei de nastere si pentru implicarea in acțiuni de voluntariat, extra celor pentru care exista in cadrul legal reglementat. Beneficiile vin sa completeze munca in sistem hibrid, implementata in perioada pandemiei si devenita „noul normal”, prin care o parte importanta din angajați poate opta sa lucreze de acasa intr-un sistem flexibil, potrivit noilor realitați din viața lor.

Special pentru aniversarea de 5 ani, programe punctuale vor fi implementate pentru #OameniiPatria, precum Ateliere de Wellbeing, alese chiar de ei, si Ziua porților deschise prin care copiii, rudele si animalele de companie sunt bine veniți la birou.

5 ani de Patria Bank inseamna inainte de orice un mix optim de oameni, cu obiective individuale si profesionale diferite, dar cu comportamente si manifestari congruente, care impreuna creaza o echipa cu sens si determinare. Ne bucuram sa avem alaturi colegi care sunt in organizație de la inceputurile ei, de peste 10 si chiar 20 de ani,  colegi care implinesc chiar ei 5 ani in Patria Bank, precum si mulți nou veniți. Un lucru e cert, suntem o echipa cu energie, dornica sa contribuie la misiunea bancii.” menționeaza Magda Dragne, Director Resurse Umane Patria Bank.

Angajament pentru #sustenabilitate

Momentul aniversar marcheaza si consolidarea drumului Patria Bank in calatoria dezvoltarii durabile, pe care banca a pornit inca de la constituirea sub noul nume, aducand in prim plan importanța acordarii atenției cuvenite mediului inconjurator. Patria Bank lanseaza astfel proiectul #ImpreunaPentruNatura, un proiect pilot prin care materialele de prezentare tiparite din unitațile Patria Bank din marile orase sunt inlocuite cu materiale digitale, accesibile printr-un simplu scan de QR. Proiectul urmareste ca in termen de un an de zile, literatura de produs tiparita sa fie inlocuita 100% cu materiale digitale.

Comportamentul tuturor s-a schimbat, oamenii se informeaza cu precadere online, informația fiind accesibila la un „search distanța”. Mutarea materialelor de prezentare produse in online ne ajuta sa salvam 3.1 tone de hartie/an. In plus, prin aceasta inițiativa ne dorim sa crestem gradul de constientizare asupra consumului si asupra amprentei de mediu pe care fiecare dintre noi o avem si sa facem pasi spre diminuarea acestora.” a completat Stefania Cristescu, Manager Marketing si Comunicare Patria Bank.

Inițiativa este doar prima dintr-o serie de acțiuni care vizeaza promovarea si implementarea de acțiuni si comportamente responsabile cu mediul, atat in interiorul organizației cat si in exterior. Printre acestea se numara: lansarea de produse green, reducerea documentației contractuale tiparita prin transferarea fluxurilor in digital si alte inițiative cu respect pentru mediu.

Totodata, o serie noua de articole educaționale si informative care urmareste cresterea nivelului de constientizare al impactului individual asupra mediului si angajarea in acțiuni de diminuare a acestuia va fi dezvoltata in perioada urmatoare pe Blogul Patria.

Despre Patria Bank

Patria Bank este o banca romaneasca dedicata cresterii gradului de bancarizare in Romania si susținerii antreprenorilor si afacerilor locale. Listata la Bursa de Valori Bucuresti, Patria Bank are o prezența fizica naționala si ofera produse si servicii bancare de baza 100% online tuturor romanilor, oriunde s-ar afla acestia. Grupul Patria Bank are ca acționar majoritar Fondul de Investiții Emerging Europe Accession Fund (EEAF), un fond de private equity ai carui principali investitori sunt BERD (Banca Europeana de Reconstrucție si Dezvoltare), FEI (Fondul European de Investiții, parte a Grupului Bancii Europene pentru Investiții), DEG (Banca de Dezvoltare, parte a grupului bancar KFW) si BSTDB (Banca de Dezvoltare a Regiunii Marii Negre).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *