Noul Profi, un concept care numara 100 de magazine

Noul Profi, un concept care numara 100 de magazine

 

La doar putin peste un an de la lansarea de la Ploiesti a magazinului concept Noul Profi, reteaua anunta ca numara deja 100 de magazine de acest fel.

“In 2021, am inceput sa revolutionam felul in care arata magazinele noastre si senzatia pe care o transmit, introducand conceptul Noul Pofi si cumparaturile convenience. In 2022, vom continua sa multiplicam in masa acest model, totodata ducand revolutia si in interiorul Profi prin digitalizare si un mare numar de programe, inclusiv prin utilizarea inteligentei artificiale in beneficiul clientilor nostri”, a declarat directorul general Profi, Pawel Musial.

Modelul Noul Profi se prezinta in toate cele patru formate ale noastre: Super – magazinul mare, cu cea mai mare suprafata de vanzari si sortimentul cel mai larg; City – mica unitate urbana, de langa casa; ProfiGo – magazinul convenience, mic, pentru cumparaturi rapide, de necesitate; si Loco – magazinul din afara marilor aglomerari urbane.

Noul Profi este apreciat de clienti. Inca de la inaugurare, magazin dupa magazin au inceput sa raporteze consecvent vanzari constant mai mari decat cele de dinainte de remodelare.

Plecand de la aceste rezultate, s-a luat decizia de a continua cu investitii masive in cresterea companiei si totodata de a desena o noua traiectorie pentru dezvoltarea Profi: expansiunea se va face si de acum inainte intr-un ritm sustinut, dar numarul de magazine noi se va mai tempera, crescand in schimb numarul de magazine existente care vor fi remodelate.

Zone Fiigo isi vor gasi locul in toate magazinele noi sau remodelate astfel incat in drumul lor spre sau dinspre lucru, sau daca au uitat sa cumpere ceva, oamenii sa aiba unde veni ca sa-si completeze cumparaturile. Trebuie remarcat ca remodelarea unui astfel de magazin necesita un volum de investitii comparabil cu cel necesar pentru deschiderea unui magazin nou.

Anul viitor, dincolo de noua sa infatisare offline, Profi va veni si cu o noua oferta pentru clienti. Reteaua  va prezenta o noua infatisare digitala, cu un website refacut si cu un program de loializare digitalizat care promite unele mari surprize, pentru moment, nedezvaluite.

Mai mult, clientii se vor bucura de acces inca si mai lejer la produsele pe care si le doresc: livrarea la domiciliu si forme de e-commerce urmeaza sa isi faca in curand aparitia la Profi.

Cu circa 25.000 de angajati in peste 700 de localitati, lucrand in mai bine de 1500 de magazine dintre care 600 sunt administrate de antreprenori parteneri, Profi este cel mai mare angajator din retailul romanesc si reteaua romaneasca cu cea mai mare acoperire geografica de la noi din tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *