Metro cumpara varza de la Casa de Comert Agroalimentar Unirea

Metro cumpara varza de la Casa de Comert Agroalimentar Unirea

 

Dupa Carrefour, Metro a devenit si el clientul Casei de Comert Agroalimentar Unirea, care a anuntat ca a livrat 13 tone de varza retailerului german.

„Vineri, 28 octombrie 2022, Casa de Comert Unirea a realizat o alta livrare de legume de la legumicultorii romani catre magazinele METRO Cash & Carry. Astfel, au fost preluate 13 tone de varza alba si rosie de la producatorii autohtoni si au fost livrate direct în depozitul retailerului mentionat pentru a fi introduse în circuitul comercial. Livrarile de produse agroalimentare se vor continua”, a anuntat Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR).

În acelasi timp, reprezentantii Casei de Comert Agroalimentar Unirea continua negocierile si cu alte lanturi de magazine din Romania pentru a incheia contracte de colaborare.

Anterior, lantul Carrefour a primit  o cantitate de 12 tone de legume de la micii producatori romani, dupa cum a anuntat ministrul Agriculturii Petre Daea la BucharestFoodSummit. 

Oferta de sezon si de calitate la ‘’standardele’’ cerute de retailer: cartofi albi, dovleac placintar, varza alba si rosie, care au ajuns la unul dintre depozitele din comuna Chiajna, judetul Ilfov, ale lantului francez. O premiera care se vrea extinsa la nivel national si in cat mai multe retele, dupa cum declara ministrul recent. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *