Malagrow lanseaza concursul “Made in Romania pentru producatori”

 

MMM (1)
Concursul initiat de Malagrow, organizat in premiera in acest an, doreste sa identifice si sa premieze cele mai bune solutii aplicate de horticultorii romani. La concursul Made in Romania este asteptata participarea tuturor cultivatorilor care utilizeaza solutii neobisnuite, inovative in munca lor. Castigatorii vor primi premii substantiale oferite de Malagrow. Horticultura din Romania trece printr-o perioada de dezvoltare spectaculoasa, de aceea Malagrow a decis sa aleaga prin concurs producatorii cu cele mai bune idei – s-a spus in cadrul conferintei de presa online organizate miercuri de Malagrow, firma care activeaza in domeniul suplimentelor speciale de substante nutritive.

„Made in Romania este un concurs la care se pot inscrie producatori agricoli din Romania care utilizeaza mijloace si metode profesionale si alte practici inovatoare in cultivarea legumelor, fructelor si a plantelor ornamentale si reusesc sa distribuie produsele lor consumatorilor sau clientilor finali. Obiectivul principal al initiativei este premierea producatorilor care cultiva eficient produse horticole romanesti” -a declarat Csaba Éber, prezent la eveniment.

Directorul general adjunct al Malagrow a adaugat: concursul Made in Romania este organizat de Malagrow in premiera in 2021 cu scopul declarat de a identifica cele mai bune practici, cele mai inovative idei si cele mai creative solutii avansate de horticultura romana din prezent si de a le prezenta publicului larg. Cultivatorii de legume, fructe si plante ornamentale sunt asteptati pe platforma noastra, unde – parcurgand cativa pasi simpli – se vor putea inscrie la concurs incepand din luna martie.

Perioada de depunere a proiectele se incheie in octombrie. Proiectele vor fi evaluate de un juriu format din profesionisti din domeniu. Proiectele castigatoare vor fi premiate, iar Malagrow va acorda premii in diferite categorii precum si premiul cel mare Made in Romania.

Producatorii isi pot depune candidatura la mai multe categorii, de exemplu categoria micilor producatori de legume, fructe, o categorie separata pentru cultivatorii bio sau pentru producatorii de plante ornamentate. Un producator poate depune mai multe proiecte la mai multe categorii, de exemplu poate depune doua proiecte distincte, unul pentru solutiile pe care la are in legumicultura, iar daca se ocupa si de plante ornamentale si are idei viabile, poate depune un proiect si in aceasta categorie.

„Cel mai bun proiect, care depaseste cu mult nivelul mediu al practicilor de cultivare din Romania, va primi premiul cel mare „Made in Romania”. Premiul este prestigios in sine, de vreme ce arata ca detinatorul premiului se afla in topul domeniului sau. In plus, reusita va fi recompensata si cu produse Malagrow pentru a sustine in continuare efortul depus pentru excelenta” – a precizat Csaba Éber.

Citeste si Se extinde programul ″Tomata″. Alte patru noi legume vor fi incluse

In curand veti putea afla mai multe despre concurs accesand pagina de Facebook a Malagrow sau citind alte anunturi pe aceasta tema. Dosarele se pot depune din momentul anuntarii concursului pana la toamna, ele vor fi evaluate de un juriu format din profesionisti, iar dupa stabilirea castigatorilor, in luna noiembrie va avea loc si gala de premiere, unde cei mai buni vor pasi in lumina reflectoarelor pentru a fi cunoscuti de colegii de breasla si de publicul larg.

Fermierii se pot inscrie pe site-ul https://malagrow.ro/made-in-romania/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *