Laptaria cu Caimac incepe productia de unt

Laptaria cu Caimac incepe productia de unt

 

Agroserv Mariuta, compania care detine brandul Laptaria cu Caimac, a dat startul la productia de unt. Cu capacitatea de procesare a laptelui de 40.500 litri/zi, se va putea produce untul de inalta calitate, destinata atat consumatorilor cat și industriilor HoReCa.

Noua linie de productie se regasește in fabrica pe care compania a deschis-o la inceputul acestui, prin fondurile obtinute in urma listarii la bursa, potrivit Progresiv.

In ceea ce privește planurile de viitor, pentru anul 2022 avem in vedere sa continuam creșterea brandului Laptaria cu Caimac pe plan national, prin consolidarea pozitiei și creșterea numarului de produse prezente la raft in fiecare magazin. Deși 2021 a adus o creștere semnificativa in numarul de magazine in care produsele Laptariei sunt prezente, inca exista retele de magazine in care nu este prezenta gama completa, aceasta fiind una din directiile de dezvoltare in viitor”, declara reprezentantii companiei.

Untul reprezinta 28% din totalul pietei lactatelor in Romania și este estimata ca la sfarșitul anului 2022, piata a depași 1,5 miliarde euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *