Garantat, fara virusul gripal! Reclama interzisa!

Garantat, fara virusul gripal! Reclama interzisa!

 

virus_gripalCirca 2.500 de producatori mici de paine ar fi putut sa dispara de pe piata, daca ANSVSA ar fi impus agentilor economici care activeaza in sector restrictii cu privire la comercializare. Concret, a existat intentia de a impune obligatia ca toata painea vanduta pe piata sa fie ambalata, in contextul pandemiei de coronavirus, dupa cum ne-au declarat producatorii. Mai mult decat atat, au fost initiate chiar consultari cu jucatorii din piata. Cei mai afectati ar fi fost desigur micii producatori, micile afaceri de cartier, care nu-si permit o astfel de investitie. Si totul a pornit de la reclama Vel Pitar cu painea „fara virusul gripal”, interzisa intre timp de CNA.

Citeste si Patronii Dedeman intra in actionariatul Purcari

Vel Pitar a difuzat in ultimele saptamani un spot TV in care spune ca „gripa, dar si alte boli, se pot transmite de la persoanele care tusesc sau stranuta peste painea dumneavoastra, nu doar in magazine, ci si in depozite sau cand painea este transportata” (…) Cumpara painea ambalata de la Vel Pitar! Alege siguranta alimentara! Garantat, fara virusul gripal!”, spune reclama, potrivit Pagina de Media.

Clipul a inclus imagini cu persoane care stranuta asupra unor produse de panificatie, care le ating sau care le ridica pe cele cazute. Prin contrast, a fost prezentat procesul automat de fabricatie si ambalare a produselor Vel Pitar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *