Fostul ministru Petre Daea, dupa ce s-a vindecat de COVID: “Virusul nu sta la semafor, sa ne ferim noi de el prin respectarea regulilor”!

Fostul ministru Petre Daea, dupa ce s-a vindecat de COVID: “Virusul nu sta la semafor, sa ne ferim noi de el prin respectarea regulilor”!

 

daeaFostul ministru al Agriculturii Petre Daea s-a vindecat de COVID-19, fiind externat cu o zi inainte de Craciun de la spitalul Matei Bals. Anuntul a fost facut chiar de ministru pe contul personal de FB.  Iata mesajul lui Petre Daea:

“Astazi, las lacrima bucuriei pe scarile ieșirii din Spitalul Matei Balș.

In momentele grele descoperi caractere și prieteni.

Cu ochii suferintei priveam speranta revederii.

Am depașit momentul cu sprijinul cadrelor medicale, a caror lumina a ochilor, ce strabatea vizierele, imi dadea posibilitatea sa identific pe semenii noștri care au stat pavaza langa patul bolnavilor.

Alaturi de doi camarazi mai tineri, de 32, respectiv 50 ani, am impartit bucuria vindecarii, devenind prieteni.

Cu gandul la binele nostru și al tuturor, ma intorc in lumea comunicarii pe Facebook pentru a multumi celor care mi-ati fost alaturi in fel și chip.

Un supliment de respect și recunoștinta pentru cei ce m-au ajutat sa iau drumul spre spital: sotia Camelia, colegii Ciolacu, Stanescu, profesorii Rafila și Cercel.

Ei m-au adus in spitalul Matei Balș, dandu-ma pe mana robotilor umani, care prin oglinda vizierei ne dadeau speranta victoriei cu dușmanul nevazut și din nefericire uneori bagatelizat.

Cu un echilibru și cu o acuratete de apreciat, mass- media a facut public acest episod de infectare a mea și a sotiei.

Le multumesc tuturor!

Impartașind bucuria revederii și a comunicarii va indemn sa ramaneti vigilenti, sa ne revedem sanatoși, sa bem simbolic speranta binelui pentru fiecare.

Virusul nu sta la semafor, sa ne ferim noi de el prin respectarea regulilor.

Va urez sanatate, Dumnezeu sa ne aiba in paza pe toti!”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *