FoodIntelForum.ro, Editia a IV-a, se deschide la USAMV Bucuresti

FoodIntelForum.ro, Editia a IV-a, se deschide la USAMV Bucuresti

 

b1Dialog de inalta tinuta in avanpremiera la FoodIntelForum.ro Editia a IV-a 2021, cel mai mare si important eveniment international al primaverii din Romania in agribusiness, productie alimentara, productie de bauturi, retail si HoReCa. La multi ani! O manifestare de exceptie cu participanti de varf dornici de competitivitate si calitate pentru produsele romanesti. Gazda primitoare este Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti (USAMV), locul unde se pregatesc specialistii de maine ai agribusiness-ului romanesc. Antreprenorii si autoritatile participante admira neconditionat calitatea de exceptie a acestui campus unic in Romania.

Sorin Cimpeanu, intr-un discurs surprinzator de cald si empatic adresat tuturor participantilor subliniaza legatura dintre mediul academic, autoritati si mediul de afaceri pentru dezvoltarea agribusiness-ului romanesc si rolul pe care il are Universitatea in coagularea acestui proces.

b3

Sunt prezenti, printre partenerii si prietenii FoodIntelForum, personalitati importante ale Romaniei din agribusiness, autoritati si mediul academic, printre care mentionam Gheorghe Hurduzeu, Alexandru Baciu, Cristina Leorent, Alexandru Stanescu, Valeriu Tabara, Ion Birics Flavia Teodosiu, Alexandru Ungurelu, Cristi Rapcencu, Aure Tanase, Ionut Olteanu, Mihai Stanescu, Nicolae Vasile si altii.

b2

Un moment neasteptat si primit cu bucurie este prezentarea cartii lui Radu Boroianu – “Despovararea”. Proeminent om politic si de cultura pe care Romania are norocul sa-l aiba, autorul semneaza dedicatii pentru fiecare dintre participanti.

b4

Workshop-ul de sarbatoare continua cu discursul lui Nicolae Badea, presedintele grupului Computerland, care subliniaza ca singurul lucru care trebuie sa ne preocupe este Romania Functioneaza. El accepta cu incredere sa fie unul dintre Ambasadorii FoodIntelForum.ro, Editia a IV-a 2021.

b8

Unul dintre cei mai conectati international politicieni romani, Petre Roman, si Bogdan Popovici (FoodIntelForum) antreneaza intr-un dialog continuu toti participantii. Petre Roman accepta sa devina unul dintre Ambasadorii BucharestFoodSummit.ro, Editia a IV-a, septembrie – noiembrie 2021 si dezvaluie directii de dezvoltare deosebite pe care le vom discuta intr-un articol viitor.

b9

Competitie de prim rang se declanseaza intre gama de vinuri Pietroasa Research & Innovation si gama de vinuri Jidvei, cu somelieri priceputi aparandu-si fiecare brandul. Toti participantii evalueaza si tin minte.

b5

b6b7

b10

FoodIntelForum – uragan tehnologic, finantare, traditie si modernitate, implementare Green-Deal.

Forumul este organizat in parteneriat cu Academia de Studii Economice Bucuresti. #RomaniaFunctioneaza, FoodBiz, CEC Bank, HORA, USAMV, Casa de Avocatura Biris-Goran, ASAS, ASPES, FIHR, Agrostandard si Economistul. Toti participantii hotarasc sa se reintalneasca permanent la evenimentele pregatitoare FoodIntelForum.ro 2021, incepand inca din ianuarie 2021, potrivit FoodBiz.ro.

La multi ani!⭐⭐⭐

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *