Explorand lumea afacerilor internationale: Program de master in Comert Exterior la ASE

Explorand lumea afacerilor internationale: Program de master in Comert Exterior la ASE

 

Programul de master in Comert Exterior al Academia de Studii Economice Bucuresti (ASE) se adreseaza cu precadere absolventilor de studii superioare din diverse domenii de specialitate. Acest program ofera oportunitatea de a dobandi si aprofunda cunostintele in domeniul afacerilor internationale, contribuind la dezvoltarea profesionala a studentilor.

Pe parcursul celor doi ani de studii, programul de master in Comert Exterior pune accentul pe intelegerea politicilor comerciale, diplomatia comerciala, afacerile internationale cu implicatii aplicate, tehnici de negociere, comunicarea de afaceri in contextul intercultural, leadership in context international si multe alte aspecte relevante pentru sfera afacerilor globale.

Programul este conceput pentru a oferi studentilor instrumentele necesare pentru a intelege si naviga in complexitatea mediului de afaceri internationale. Cursurile sunt sustinute de cadre didactice calificate si de profesionisti cu experienta in domeniu, asigurand astfel o perspectiva teoretica solida, dar si aplicata.

Inscrierea se realizeaza intre 20 si 24 iulie 2023. Candidatii interesati trebuie sa depuna dosarul de inscriere pana la ora 12:00 a zilei de luni, 24 iulie, urmand ca in data de 27 iulie, va avea loc examenul de admitere sub forma unui test tip grila, evaluand cunostintele si competentele candidatilor in domeniul comertului exterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *